FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Reacție-surpriză a lui Cosmin Contra după plecarea unui jucător important de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 decembrie 2017 11:56

Selecționerul Cosmin Contra a comentat plecarea căpitanului Paul Anton (26 de ani), în Rusia, la Anji.

"Mă bucur pentru el şi sper să se impună acolo. S-ar fi impus şi la Getafe, dar acolo a fost o conjunctură nefericită pentru el. Cu primul antrenor, a jucat mult, apoi, după ce a venit Bordalas, nu prea a mai prins meciuri.

E clar că cei de la Getafe au fost mulţumiţi de el, dar au hotărât să nu plătească acei bani pe Anton. Au considerat că este mai bine să folosească banii pe alţi jucători" , a declarat selecţionerul României, Cosmin Contra, pentru TV Telekom Sport.

Paul Anton, cel mai bun dinamovist din acest sezon, în care a reușit 6 goluri, a fost vândut de Dinamo în Rusia, la Anji, locul 15. (detalii, aici)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează