FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Rebelul Țucudean a apărut astăzi la antrenamentul Viitorului » Ce a făcut Hagi când l-a văzut: "Nu pot să reproduc ce și-au spus"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 11:08

După ce George Țucudean a cerut să plece din lotul celor de la Viitorul și a fost exclus din lot pentru 48 de ore, atacantul de 26 de ani s-a împăcat astăzi cu Gică Hagi.

Deși părea că lucrurile nu se vor remedia, Țucudean a fost la antrenamentul de azi, a avut o discuție cu Gică Hagi și a fost reprimit în lotul echipei campioane.

Potrivit informațiilor GSP, cei doi s-au îmbrățișat și s-au pupat, iar Hagi i-a transmis un mesaj clar: "Hai, treci la treabă"

"Este o veste foarte bună pentru noi. Hagi și Țucudean au vorbit, nu vă pot reproduce ce și-au spus (râde), iar jucătorul s-a antrenat azi"Cristian Bivolaru, președinte Viitorul

Țucudean a cerut să plece de la echipă spunând că nu este concentrat la joc, potrivit comunicatului de la Viitorul. (Vezi detalii)

"Atacantul meu, care trebuie să dea goluri, a venit și a spus că nu poate să joace din trei în trei zile. Am rămas muți când ne-a zis. Spunea că nu mai rezistă", spunea Gică Hagi la conferința de presă. 

"Pe Țucudean în doare în pălărie. Trebuie să se gândescă atunci când l-a luat că va avea probleme cu el. Țucudean nu trăiește din banii din fotbal, are bani destui"Dumitru Dragomir la TV Sport ro

Citește și: Hagi clarifică situația lui Țucudean: "A zis că nu poate juca din 3 în 3 zile, ne-a părăsit când a fost mai greu"

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (13)
dash.berlin
dash.berlin  •  09 August 2017, 15:31
Postat de Nello Milano pe 09 August 2017, 15:23

Un defect imbratiseaza alt defect ! Zi *** *** !

...s{U}gY (P).uL.{A}...

896192067117678
Nello Milano  •  09 August 2017, 15:23

Un defect imbratiseaza alt defect ! Zi *** *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tanasevictor
tanasevictor  •  09 August 2017, 15:03

Un tip rebel dar are meritul ca a ajutat la cucerirea primului titlu Era pacat sa paraseasca Viitorul pe usa din dos Tot respectul pentru Hagi totusi echipa se afla intr-un moment delicat Cred ca mai multa munca poate aduce Viitorului o calificare in grupele EL Cred ca o relatie buna cu Becali poate face mult bine fotbalului romanesc

Vezi toate comentariile (13)
Comentează