FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO 2-2

Record negativ atins la CSU Craiova - Dinamo » Câți străini au fost prezenți în derby

Articol de - Publicat luni, 24 aprilie 2017 13:08

CSU Craiova și Dinamo au terminat la egalitate, 2-2, într-un meci dramatic, decis la ultima fază.

În meciul de la Severin, cele două formații au stabilit un record: cei mai mulți străini folosiți în acest sezon, 17. Dinamo a avut 10 străini, în timp ce la CSU au jucat 7. 

Din cei 27 de jucători care au evoluat în meciul de sâmbătă, doar 10 au fost români și numai 3 au fost eligibili regulii sub 21 de ani: Andrei Ivan, Ionuț Nedelcearu și Steliano Filip.

De la venirea lui Contra, Dinamo a folosit din ce în ce mai puțini jucători sub 23 de ani, numărul acestora scăzând de la 6 la 2. Dinamo este echipa cu cei mai multi straini utilizati in editia curenta, 16.

CSU Craiova: Calancea – Dumitraş, Kelici, Barthe ( Măzărache 86')– Dimitrov, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Băluţă, Ivan, Gustavo (Jazvici 71')
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Dinamo: Cerniauskas – Romera Navarro, Nedelcearu, Dielna, St. Filip – Mahlangu, Nistor – Hanca (Marici 89'), Rivaldinho, Palici (Busuladzici 65) – Nemec (Bawab 84')
Antrenor: Cosmin Contra

Cei mai multi straini:

et. 7 play-off: CS U Craiova-Dinamo 2-2, 17 straini (7-10)
et. 25 sezon regulat: Dinamo-CS U Craiova 2-1, 16 straini (9-7)
et. 2 play-off: Dimamo-CS U Craiova 0-0, 16 straini (8-8)
et. 4 play-off: Dinamo-CFR Cluj 2-0, 15 straini (9-6)

et.7 sezon regulat: CFR Cluj-CS U Craiova 0-0, 15 straini (6-9)
et. 3 sezon regulat: Astra-CS U Craiova 1-2, 14 straini (7-7)
et. 14 sezon regulat: Dinamo-Astra 2-2, 14 straini (8-6)
et. 18 sezon regulat: Dinamo-Steaua 3-1, 14 straini (8-6)
et. 22 sezon regulat: CFR Cluj-Steaua 1-1, 14 straini (8-6)
et. 3 play-off: Steaua-Dinamo 2-1, 14 straini (6-8)
et. 5 play-off: CS U Craiova-Steaua 0-1, 14 straini (7-7)
et. 5 play-off: Astra-Dinamo 1-2, 14 straini (6-8)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
stefan..
stefan..  •  24 Aprilie 2017, 16:15

“Universitatea Craiova a decis să retragă acreditările Gazetei Sporturilor. Clubul nostru consideră că articolele apărute de-a lungul timpului în publicația Gazeta Sporturilor sunt tendențioase, având drept scop discreditarea și defăimarea Universității Craiova(…) …aceasta a continuat să nu informeze obiectiv suporterii Științei, să jignească și să ne denigreze, drept urmare parteneriatul media cu acest organ de presă nu își atinge obiectivul. În consecință am luat decizia de a retrage acreditările de presă acordate jurnaliștilor Gazetei până în momentul în care vom constata o minimă decență profesională.” INTERDICTIA ESTE INCA VALABILA, ASTFEL CA *** INVENTEAZA STIRI DE DOI BANI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hvlada
hvlada  •  24 Aprilie 2017, 15:40

Ba ce record negativ ..numa titluri de 2 lei ... Chelsea nu a avut in primul 11 nici macar 1 englez si pentru asta nimeni nu spune nimic ..mai e si pe primul loc . Asta e daca avem romani puturoși care cer salari enorme pe lângă ce joaca . Din banii băgați de Hagi in Academie 20% sunt din buzunarul lui ca in rest sunt multe fonduri EU . si multi sponsori, asta ca sa nu mai spun ca nu face foarte multe lucruri bune fotbalului romanesc așa cum se spune , in afara de a-si baga bănuți in buzunar ce face : trimite jucători la o vârstă frageda spre echipe din afara când atunci ar trebuii sa ai meciuri cat mai multe si sa începi să-ți construiești viață de fotbaliști ..da asta e , el nu face decât sa creeze niste iluzie pana își vinde jucători după aceea 'pa pa' il doare in basca , aa sa nu mai spun ca la academie nu își plătește prea bine staful si alteori oamenii sunt mulțumiți ca își primesc banii . Faceți niște cercetări sa vedeți ca așa este . Va doresc o zi buna tuturor ! .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează