FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic, criticat: "Noua strategie e New «Luați de la Solduri» Dinamo. Depinde ce «cadavre» a adus"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 14:06

Claudiu Vaișcovici, fostul fotbalist de la Dinamo, a comentat situația în care se află clubul din Ștefan cel Mare, dar și transferurile reușite de roș-albi astăzi. "Câinii" au transferat în ultimele săptămâni șapte jucători, iar doi dintre ei astăzi: Andy Kawaya și Abdel Diarra.

"Of! Deocamdată, ce să spun? Nu au rupt gura târgului cei care au venit. Sintagma care se potrivește strategiei clubului ar fi New «Luați de la Solduri» Dinamo. Ori că a fost timpul prea scurt, ori că au venit nepregătiți total de unde au venit. Așteptăm să vedem, că cine știe... Erau necesari și niște români, că văd că sunt 7 străini.

E greu, dar poate o scoate Mircea la capat. Eu îl știu un antrenor tenace și ambițios, dar nu depinde numai de el, depinde și de ce «cadavre» a adus și dacă poate să facă treabă cu ele", a spus Vaișcovici la Pro X.

În afară de cei doi, Dinamo a mai adus alți cinci jucători de la venirea lui Rednic: Aliji, Ait-Atmane, Zenke, Tade și Montini.

VIDEO Transfer după transfer! Rednic a mai adus doi jucători la Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
rocky2
rocky2  •  28 Noiembrie 2018, 21:08
Postat de valii_sv pe 28 Noiembrie 2018, 17:16

Esti tare domnule Vaiscovici ! Ca pana sa vina Rednic , Dinamo a cumparat numai jucatori romani si nu de oricare ci numai de la un milion in sus ! Care romani ? In afara de Neicutescu si Grigore restul sunt varza ! Lasati-l pe Rednic in pace sa faca echipa asa cum crede el de cuviinta ! Sezonul asta oricum e ratat ! Sunt convins insa ca pentru sezonul viitor Dinamo v-a avea un lot puternic !

Ori Vaiscovici se trezeste vorbind, ori autorii de articole scot din cotext ce le convine !

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  28 Noiembrie 2018, 19:50

PENEDO - SORESCU , CIOBOTARIU(giafer) , KATSIKAS(iosivoiu) , R.GRIGORE(mitran) - MOLDOVEANU(lazar) , NISTOR(cretu) , TIRCOVEANU(manole) , SALOMAO(longher) -NEICUTESCU - MONTINI !!!

calinescu_
calinescu_  •  28 Noiembrie 2018, 18:22

EXCEPTASNDU-L PE ATMANE , CEILALTI SUNT NULITATI ABSOLUTE ....!!! CAM DE VALOAREA LUI POPOVICI ....!!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează