FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 0-2

CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 0-2 // Mircea Rednic confirmă Gazeta! Detalii despre transferurile lui Andrei Marc și Gorobsov: „Am vorbit, ne-am întâlnit într-un mall”

Mircea Rednic // FOTO: GSP
Mircea Rednic // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2019 20:05

Mircea Rednic, 57 de ani, antrenorul lui Dinamo, a confirmat după meciul cu Concordia Chiajna, câștigat cu 2-0, că e interesat de mijlocașul Nicolas Gorobsov, 29 de ani, și fundașul Andrei Marc, 26 de ani, ambii din echipa Chiajnei. Informația a fost publicată azi de Gazeta Sporturilor. 

„Am vorbit cu Gorobsov, recunosc, ne-am întâlnit într-un mall. Mie îmi place de el, dar ne orientăm mai mult spre români. Poate și Andrei Marc ar putea să vină, e un jucător care mi-a plăcut și n-a jucat deloc rău cât timp a fost la Dinamo. Cu lotul pe care îl avem la dispoziție, e greu să ne îndeplinim obiectivele, dar cu siguranță ne vom întări”, a spus Rednic, la Look Sport. 

cv marc

cv gorobsov

Mircea Rednic, despre victoria de la Chiajna: „Nu ne-a fost ușor, a fost o primă repriză echilibrată. Repriza secundă a fost mult mai bună, am reușit să marcăm, apoi a venit și golul doi. Mă bucur pentru golul lui Reda Jaadi, în sfârșit a reușit să înscrie un gol. Suntem pe primul loc și asta mă bucură. Mi-a plăcut că jucătorii au cerut să rămână în cantonament după egalul cu Hermannstadt”. 

„Vreau să le mulțumesc jucătorilor care erau în Ramadan și au mâncat după ce le-am cerut-o. Am trimis 3-4 jucători proaspeți, dar pe mine mă interesează și rezultatele, nu folosesc jucători doar de dragul de a-i folosi. Oricum, sunt mulțumit de jucători” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește AICI cronica meciului Concordia Chiajna - Dinamo 0-2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
calinescu_
calinescu_  •  19 Mai 2019, 09:35

GOROBSOV SI ANDREI MARC SUNT SOLUTII PENTRU DINAMO ....!!!! DE ASEMENEA ANDREI RADU SAU ALEXANDRU VLAD CA FUNDAS STANGA ...!!! MAI E NEVOE DE DOI MIJLOCASI LATERALI DE CALITATE ...!!!

calinescu_
calinescu_  •  19 Mai 2019, 09:27

CU ALJI SI JADI DINAMO NU POATE INTRA IN PLAI OFF ....!!!!

dinamo100
dinamo100  •  19 Mai 2019, 09:05

Rednic mananca *** cu nemiluita: cand a venit la Dinamo a spus ca Dinamo are un buget foarte bun asigurat de Negoita si pasamite forma slaba a echipei se datoreaza faptului ca bugetul nu a fost folosit cum trebuie. Acum a schimbat tot lotul,a adus zeci de jucatori, dar tot el zice ca cu lotul acesta nu prea are cum sa se bata la titlu! Pai tu l-ai facut,meseriasule! Si Bratu a facut un play out bun anul trecut, insa apoi s-a impotmolit in lupta din sezonul urmator. Vede cineva un alt scenariu acum?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează