FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Rednic nu uită și nu iartă înainte de Dinamo - Viitorul! Amintește de un moment teribil: "Unii de pe bancă sperau să câștige când viața unui fotbalist era în joc"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 08:57

O partidă între Dinamo și Viitorul a lăsat în urmă o tragedie de proporții, iar Mircea Rednic, fost antrenor al "câinilor", nu a uitat acel moment. 

"Puriul" era antrenorul lui Dinamo la acea partidă, ce avea să se încheie 3-3: "Am amintiri triste legate de Viitorul, pentru ceea ce s-a întâmplat în mai 2016. Vorbesc de cazul Ekeng. Eram supărat pentru că încă se juca, iar unii de pe bancă chiar sperau să câștige, când viața unui fotbalist era în joc", a declarat Rednic. 

Pe 6 mai 2016, camerunezul Patrick Ekeng a încetat din viață în timpul meciului Dinamo - Viitorul 3-3. Tragedia s-a petrecut în minutul 74, când Dinamo conducea cu 3-2. Arbitrul nu a oprit partida, iar Viitorul a egalat până în final. 

  • Dinamo - Viitorul se joacă azi, de la ora 21:00, în "Ștefan cel Mare". Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

Citește și: Rednic îl atenționează pe Bratu: "Asta trebuie să faci în primul rând"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
ios_ge
ios_ge  •  13 August 2018, 18:45
Postat de ios_ge pe 13 August 2018, 18:43

Dom' blocatu, merge salar'u , merge? O'ntrebare, de curiozitate: de cand a deschis *** departamentu' de postaci?

Si'nc'o intrebare: sunteti doi cu juma'de norma, c'am mai vazut sigla lu'matale cu alt nume pe aici pe undeva?

ios_ge
ios_ge  •  13 August 2018, 18:43
Postat de blocatu pe 13 August 2018, 15:31

***

Dom' blocatu, merge salar'u , merge? O'ntrebare, de curiozitate: de cand a deschis *** departamentu' de postaci?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blocatu
blocatu  •  13 August 2018, 15:31
Postat de conasu_boeru pe 13 August 2018, 12:08

După incidentul cu Eckeng nimeni nu se mai concentra la fotbal din echipa Dinamo, pentru că acel om, coleg, fusese dus cu ambulanța fără suflare ! În această perioadă cei de pe banca Viitorului erau disperați și îi îndemnau pe jucători să atace că probabil e momentul prielnic !!! Dar oare ne mai mirăm de caracterele unora de pe acolo ??!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează