FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - DINAMO

video Disco în vestiarul Aradului: Mircea Rednic a dansat după victoria în fața lui Dinamo! Imagini fabuloase

Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 23:38 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 00:06

Mircea Rednic, 61 de ani, a celebrat succesul în fața echipei de suflet și a dat tonul dansurilor în vestiarul celor de la UTA după victoria cu Dinamo, scor 2-1

Mircea Rednic, 61 de ani, dansând ca la prima tinerețe, după victoria in extremis a celor de la UTA cu Dinamo, scor 2-1.

Mircea Rednic a scris istorie la Arad » UTA nu o mai bătuse pe Dinamo de pe vremea lui Florin Halagian!
UTA - DINAMO 2-1
Mircea Rednic a scris istorie la Arad » UTA nu o mai bătuse pe Dinamo de pe vremea lui Florin Halagian!

Mircea Rednic, dezlănțuit: „Mircea's on fire!”

Politic a deschis scorul pentru „câini” în startul meciului, apoi „textiliștii” au revenit, au egalat, după reușita lui Micovschi, în minutul 41, pentru ca pe finalul partidei, arădenii să dea lovitura: Freitas, minutul 90+4, a înscris golul victoriei din penalty, după ce VAR a indicat henț la Homawoo.

Fiesta s-a declanșat în vestiarul gazdelor la Oradea la scurt timp după finalul partidei. UTA a bifat al doilea succes consecutiv, a adunat în total 6 etape la rând fără eșec, iar ardelenii au urcat până pe locul 10. Dinamo a rămas blocată pe mai departe pe penultimul loc în clasament, unul retrogradabil.

Mircea Rednic a scris istorie la Arad » UTA nu o mai bătuse pe Dinamo de pe vremea lui Florin Halagian!
UTA - DINAMO 2-1
Mircea Rednic a scris istorie la Arad » UTA nu o mai bătuse pe Dinamo de pe vremea lui Florin Halagian!

Mircea Rednic le-a arătat jucătorilor săi că știe și meserie, și să danseze, s-a dezlănțuit pe melodia la modă în fotbalul internațional, un remake al cântecului celebru, „Freed from desire”, de pe vremea când „Puriul” încă evolua ca fotbalist, în a doua decadă a anilor ”90. „Păi, eu cunosc melodia! Daaa...”, a reacționat Rednic pentru GSP, amintindu-și de vremea când se pregătea să cucerească titlul și cu Rapid, în 1999, după ce câștigase campionatul și cu Dinamo. 

 Antrenorul de 61 de ani a dansat spre amuzamentul elevilor săi, care au aplaudat momentul, imortalizat printr-un video pe rețelele de socializare ale celor de la UTA.

Am părăsit locul de baraj, nu pot decât să-mi felicit jucătorii, au avut răbdare, chiar dacă publicul și-ar fi dorit altceva. Mulțumesc și suporterilor, au susținut echipa, aveam mare nevoie de victorie. Sunt un antrenor fericit. Mi-aș fi dorit să fim mai prezenți în careu, dar și Dinamo a făcut o partidă bună
Mircea Rednic, antrenor UTA

Mircea Rednic după victorie: „N-am putut să mă uit la penalty!”

„Au făcut un meci bun, ei (dinamoviștii) n-au avut soluții, dar au avut contraatacuri puternice, puteam chiar să pierdem la ocazia lui Ghezali.

Mă uitam la colaboratorii mei în momentul penalty-ului, când am văzut că sar de bucurie, m-am bucurat și eu. N-am putut să mă uit, recunosc! Aveam încredere în Freitas, nu știu cum a dat, dar mi-a mulțumit după meci. E un jucător care progresează de la meci la meci.

Micovschi e un transfer bun, suflet mare, super jucător, chiar mă bucur că e la noi. Terenul a fost greu. Nu e prima oară când schimb repede, dar o fac spre binele echipei.

Le-am zis jucătorilor: „Hai să visăm!”. Și suporterii visează, acum o să viseze și mai mult, ne așteaptă un meci foarte greu cu cei de la Galați, spunem acasă dar nu știm unde, dacă vom continua aici (la Oradea) sau în altă parte”, a reacționat Rednic după victorie.

Mircea Rednic nu uită cum a fost mazilit de la Dinamo: „N-ai cum! Dacă rămâneam, nu retrogradau”

„Și noi am trecut prin situația lui Dinamo și e greu. Le doresc celor de acolo să-și revină cât mai repede. Să nu uităm că Burcă a venit într-o situație delicată, poate nimeni n-ar fi preluat-o pe Dinamo atunci, au promovat...

Acționarii trebuiau să-și dea seama că una e liga a doua, una e prima ligă, trebuia întărită echipa. Au calitate, cu o victorie sigur vor fi mai bine. Am fost la Dinamo, m-au dat la o parte. N-ai cum să uiți! A fost o înțelegere, n-au respectat-o, au preferat să mă dea la o parte, au retrogradat. Dacă rămâneam la Dinamo, nu retrogradau! Să le fie de bine”, a mai spus Mircea Rednic.

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DESPRE DINAMO: 

5 idei după UTA - Dinamo: „câinii” sunt prăpăstioși, iar zgomotul de fond îl copleșește pe Ovidiu Burcă! Mircea Rednic este „ole”

Burcă, atac nemilos la arbitraj: „Scandalos! Trebuia să câștigăm”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (15)
Mr.President
Mr.President  •  07 Noiembrie 2023, 16:46
Postat de pladimirvutin pe 07 Noiembrie 2023, 06:47

bine, Dinamo ar fi pierdut si daca jucau cu echipa de Old Boys a Forestei, cea din 2000.

Așa e când bei sec. Vezi in striații înșelătoare.

Mr.President
Mr.President  •  07 Noiembrie 2023, 16:45
Postat de iopanet pe 07 Noiembrie 2023, 09:18

Păi când fix, repet, fix, același lucru se întâmpla tot la Arad, la UTA - FCSB, era ok, parcă, nu? Acum nu mai este? Vezi, este periculos să luăm apărarea hoților atunci când furtul ne convine, pentru că vor fura în continuare și atunci când nu ne mai convine...

Nu cunosc cazul dar în privința hoților îți dau dreptate.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  07 Noiembrie 2023, 13:44

BRAVO UTA, BRAVO REDNIC!!! Sper sa urcati cat mai mult in clasament si sa devenit o forta in liga 1.!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează