FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 1-1

Rednic vrăjit de un fotbalist de la Hermannstadt: "Mi-aș dori să am și eu un așa jucător"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 decembrie 2018 19:52

Mircea Rednic l-a remarcat pe atacantul Juvhel Tsoumou (27 de ani) de la Hermannstadt, după remiza lui Dinamo de pe terenul sibienilor, scor 1-1.

"Mi-aş dori să am şi eu un atacant cum au cei de la Sibiu, un atacant care protejează, ţine de minge, dă timp celorlalţi să urce", a declarat Rednic la TV Telekom Sport.

Tsoumou Juvhel s-a născut în Congo, la Brazzaville, dar a crescut în fotbalul german de la 13 ani. Are în CV nu mai puțin de 12 cluburi, iar cel mai bun sezon din cariera sa a fost 2009-2010, la Eintracht.

Atacantul de 27 de ani a bifat atunci 10 apariții în Bundesliga, dintre care cea mai reușită a fost un 2-1 cu Bayern, la Frankfurt, meci în care el a egalat la unu. La Sibiu a ajuns în această vară, iar luni, la primul său meci ca titular, 4-0 cu FC Voluntari, a reușit o "dublă"

4 goluri în 17 meciuri în Liga 1 a reușit Tsoumou în acest sezon de Liga 1 pentru Hermannstadt

2 ani de contractare Tsoumou Juvhel cu FC Hermannstadt, până-n 2020

400.000 de euroe cota de piață a atacantului de 27 de ani și 1,91 m înălțime, conform transfermarkt.de

Citește AICI cronica meciului Hermannstadt - Dinamo, scor 1-1!

Clasament LIGA 1

clasament liga 1 dinamo

Citește și:

INTERVIU cu eroul congolez al lui Hermannstadt în meciul cu FC Voluntari: "Am fost surprins de nivelul Ligii 1!"

Mircea Rednic e mulțumit de jocul lui Dinamo: "Am avut și o bară" :) » De ce l-a titularizat pe Popovici după ce l-a desființat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
zecs93
zecs93  •  09 Decembrie 2018, 04:52

e un jucator bun tsomou, pai ia vedeti acum in iarna, poate il aduceti, la fel si pe fortes, tandia, hai ca nu e greu de aruncat priviri in liga 1, gasesti super fotbalisti !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close