FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - BOTO:ANI

"Regele", după succesul dramatic cu Botoșani: "Am învățat că 2 e mai mare decât 3" » Gică, iată de ce nu ai dreptate ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 22:59

Gică Hagi a vorbit despre partida câștigată de echipa sa pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 2-1. Și-a făcut calculele pentru play-off și și-a dat seama că victoria de azi nu va însemna nimic dacă nu ia un punct din disputa de la Iași.

Și cu un egal astăzi, tot de remiză ar fi avut nevoie pentru calificarea în play-off. Numai că Gică Hagi nu ia în calcul rezultatele celor de la Iași, care au luat deja 3 puncte etapa aceasta și mai pot lua încă trei după meciul direct. 

"Am revenit de două ori, cu Astra și Botoșani. Am jucat bine, am marcat. Echipa n-a suferit din punct de vedere psihologic. Am făcut un meci bun și când nu ne așteptam a venit acel gol al lui Ciobanu.

Numai în România poate fi așa ceva cu clasamentul. Ieri, făcând calcule, am aflat că doi e mai mare decât trei.

Vorbeam cu stafful, incredibil. Ce socoteli se fac la noi! Doar în România se întâmplă asta. Avem potențial, trebuie să facem un meci bun cu Iași. Dacă intrăm în play-off e incredibil, dacă nu, asta e. Mergem mai departe cu regula frumoasă de ne ia vreo 20 de puncte.

Cum să nu fiu optimist, uitați-vă ce echipă am, cum reacționează contra unei echipe mai bune decât în tur. Sunt bucuros! I-am găsit postul lui Mladen, l-am pus în dreapta. L-am găsit pe el, sunt și eu antrenor (râde). Mă bucur mult pentru el că a făcut un meci foarte bun.

Ianis e mult mai bine din punct de vedere fizic. Din punct de vedere mental deja simte mult mai bine totul. Riscă mult mai mult. Ușor, ușor lucrurile vor merge din ce în ce mai bine pentru el", a zis Gică Hagi la Look TV. 

Citește și:

CALCULE PENTRU PLAY-OFF // Luptă dramatică! Toate scenariile posibile pentru ultima etapă: cum poate merge Dinamo în play-off și cu o înfrângere

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (16)
blocatu
blocatu  •  20 Februarie 2018, 21:44
Postat de caminero pe 20 Februarie 2018, 09:47

"Mergem mai departe cu regula frumoasă de ne ia vreo 20 de puncte." Să-i explicăm regalului *** că playoff-ul începe cu toate echipele avînd ZERO PUNCTE ȘI GOLAVERAJ 0-0. După care, fiecare echipă primește un bonus de puncte egal cu numărul de puncte făcut în campionat, împărțit la doi, și apoi rotunjit. Acum ai înțeles, Mîrlănia Ta? Primești UN BONUS, nu ți se ia nimic!

cred ca cel mai corect ar fi sistemul cu totul de la 0! si asa meciurile din sezonul regular nu mai conteaza! asa ar avea toate echipele motivatie, s-ar putea bate pentru titlu/retrogradare intre ele, toate cu sanse egale! nu ar mai fi ca acum, primele 2 joace, celelalte 4 nu au motivatie si la retrogradare 3-4, ci ar fi implicate efectiv toate echipele! avantajele? multe meciuri mai spectaculoase, mai incrancenate, mai putine suspiciuni de blat intre echipa de pe 6 in play-off fara nici un obiectiv si sanse reale si cea de pe 2!

danirovl
danirovl  •  20 Februarie 2018, 10:30

Sistemul e spectaculos...cine poate , oase roade! Toata lumea joaca dupa aceleasi reguli domnu'hagi. Ai echipa buna ,castigi! Sa revenim la sistemul vechi cu blaturi la nesfarsit, nu?!faceam un tort cat casa poporului pana acum:))))

caminero
caminero  •  20 Februarie 2018, 09:47

"Mergem mai departe cu regula frumoasă de ne ia vreo 20 de puncte." Să-i explicăm regalului *** că playoff-ul începe cu toate echipele avînd ZERO PUNCTE ȘI GOLAVERAJ 0-0. După care, fiecare echipă primește un bonus de puncte egal cu numărul de puncte făcut în campionat, împărțit la doi, și apoi rotunjit. Acum ai înțeles, Mîrlănia Ta? Primești UN BONUS, nu ți se ia nimic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează