FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf vrea să plece, dar pune condiții! » Ce i-a cerut antrenorul lui Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 00:01

Laurențiu Reghecampf și-a anunţat colaboratorii că nu mai vrea să rămână la Steaua, soţia a început să-i caute oferte în Golf, ruptura fiind la un pas să se producă, dar cu o singură condiţie: să nu achite clauza de reziliere.

Imediat după Derby de România, pierdut de Steaua, scor 1-3, antrenorul era furios pe declarațiile lui Becali: "Părea dezorientat, nervos și țipa. După ce s-a suit în mașină și-a anunțat colaboratorii că vrea să plece, că nu mai suportă situația tensionată de la echipă și că totul se întâmplă din cauza patronului. E decis să plece de la Steaua în orice moment, dar nu să-și dea demisia!", spun sursele Gazetei.

Reghecampf și-a sunat și soția, pe care a anunțat-o să înceapă negocierile cu mai multe echipe din Golf, acolo de unde a mai existat interes pentru antrenorul de 41 de ani. "Există posibilitatea să ne despărțim și mâine. Întotdeauna există această posibilitate și suntem pregătiți pentru acest lucru. La ce am făcut noi la Steaua până în acest moment, trebuie să stăm cu capul sus și să fim încrezători", spunea Reghecampf, imediat după meciul cu Dinamo.

Reghecampf și Becali au discutat despre situația de la echipă. Află din ediția tipărită ce și-au spus cei doi. Poți "răsfoi" ziarul și în varianta online, aici!

 ALTE ARTICOLE

Arena play-off Aproape o treime dintre meciuri se vor juca pe Arena Națională Ce se va întâmpla în caz de fotofiniș

Șumudică vede două mari surprize în lupta pentru titlu + cum caracterizează cele 6 formații din play-off

"Câini" răi la "Rege" acasă

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (49)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  09 Martie 2017, 08:27

REGHE POATE PLECA CU ACORDUL SOTIEI UNDE SA PLECE? CA PE UNDE A FOST NU PREA SA VAZUT LA FCSB SE MAI VEDE ELASTICE MINGI MEDICINALE JOCURI DUBIOASE SI BINEANTELES SEDINTELE PE STADON IMEDIAT DUPA JOC EU CRED CA REGHE FACE ECHIPA ASA VINE AN CABINA CU CELE 16 TRICOURI LE ARUNCA SI CUM SANT PRINSE AIA E ECHIPA

riccardo1966
riccardo1966  •  08 Martie 2017, 22:26
Postat de dinamo_forever_77 pe 08 Martie 2017, 08:41

A vazut cu cine se bate in play off, a vazut ca nu mai are vasali....s iatunci a zis ca pleaca el ca sa nu se faca de ras....marele antrenor.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  08 Martie 2017, 18:15
Postat de balauru48 pe 08 Martie 2017, 09:03

Unde iti mai traiesti viata aia amarata daca gsp da faliment?

La mhha .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează