FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Regretul lui Becali e legat de un dinamovist! Gigi îl ceartă pe Mihai Stoica pentru asta: "Vedeți că și MM mai greșește?"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2018 11:38

Gigi Becali susține că e încântat de dinamovistul Dan Nistor (mijlocaș/30 de ani) și spune că a încercat de mai multe ori să-l transfere. Prima dată s-a opus Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, iar a doua oară jucătorul era prea scump.

"Pe Nistor puteam să-l iau cu 8.000 de euro pe lună de la Pandurii (n.r. în sezonul 2015-2016). Vedeți că și MM mai greșește? Îmi place de Nistor că e fotbalist, driblează bine, cu pași mărunți. MM îmi zicea că nu, că nu știu ce.

Apoi a plecat la Dinamo după care la CFR. Voiam să-l luăm și de acolo, dar CFR cerea mult pe el. Nistor e jucător de echipa națională", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Dan Nistor i-a închis ușa-n nas lui Becali anul trecut: "Toamna trecută, nu mai aveam treabă cu Dinamo, în sensul că eram jucătorul Clujului. Oferta era mai mult decât tentantă. Dar am zis «Nu!». Am mulţumit, m-am simţit onorat de faptul că am fost dorit, însă n-am vrut să merg. A venit propunerea de la Dinamo, chiar dacă pe bani mai puţini, și am decis să mă întorc acasă. M-am simţit bine la Dinamo, sunt iubit şi n-o să trădez niciodată!"

"Principala armă a dinamoviştilor este Dan Nistor, îmi place mult de el. E foarte important pentru echipa sa, un adevărat căpitan"
Nicolae Dică, antrenor FCSB, înaintea ultimului Derby

8 golurişi 17 pase decisive a strâns Dan în 56 de partide pentru "câini" în toate competiţiile

10.000 €este salariul lunar al lui Nistor, cel mai mare din Ştefan cel Mare

3 goluri
şi tot atâtea assist-uri are decarul roș-albilor în 6 Derby-uri de România

2 meciuri
și un gol a bifat Dan Nistor în acest sezon de Liga 1 pentru Dinamo

1.100.000 €e cota de piață a lui Dan Nistor în acest moment, potrivit transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  02 August 2018, 17:37

Nu inteleg de ce am fost cenzurat !? Am citat ca este posibil ca lui minimi sa i se cauzeze de la cele 32 de substante drogangiste! Repet, am citat un bastinas care umple indecent paginile acestea!

1742401565799276
Gaby A Gator  •  02 August 2018, 16:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nefertem
nefertem  •  02 August 2018, 16:03

Cand pierzi 3 campionate (la mustata sa-l pierzi si pe-al 4-lea, in lupta cu Tg Mures) avand practic acces la ce jucatori doresti tu (dinastia de pe la noi) si ce antrenor doresti tu (dintre cei dispusi sa antreneze pe la noi), nu poti spune in niciun fel ca te pricepi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează