FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CSM POLI IAȘI 0-2

Remanieri masive la un club din Liga 1 » Anunț de ultim moment al antrenorului: "Pleacă șapte jucători care au crezut că vin aici să facă act de prezență"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 20:14

După o nouă înfrângere suferită în Liga 1, 0-2 pe teren propriu cu CSM Poli Iași, Cristi Pustai, tehnicianul lui Gaz Metan, a anunțat remanieri masive în lotul ardelenilor. 

"Multe nu se leagă, forma sportivă e jos la mulți jucători. Cei care au intrat în echipă n-au dat randamentul pe care îl așteptam. E dureros să pierzi două meciuri consecutive pe teren propriu. Azi am avut o prestație foarte slabă, am avut câteva zvâcniri la început și atât.

Vom rezilia contractele celor care au venit la Mediaș doar pentru a face act de prezență. Vom rezilia contractele a șapte jucători și vom aduce în schimb patru. Așa ne vom încadra în buget. Iarna e un moment al adevărului. 

E problema spectatorilor să-și exprime nemulțumirea într-un anumit fel. Nu spectatorii m-au pus antrenor, nu ei mă demit. Deocamdată mai sper și cred în această echipă. Trebuie totuși să fim realiști și să ne gândim la locul 12, cel de baraj", a declarat Pustai, la TV Telekom Sport.

Citește AICI cronica partidei Gaz Metan Mediaș - CSM Poli Iași 0-2

VIDEO cu cele mai importante faze ale partidei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  24 Octombrie 2017, 10:33

Numai 7? Ar cam trebui pastrati doar 5-6 (Plesca, Greab, Sirghi, De Vriese, Popovici Olaru si Romeo) Restul la liga II-a si a III-a, daca nu au bagat osul pana acum.... Cei 7 care pleaca sunt cei care sunt slabi si au stat pt salar: Paulo Jorge, Lokaj, Golubovic, Akaki, Mitic, Busu si Surugiu) 100%...astia 7 au prins rar lotul,..in afar de Akaki, care a fost o dezamagire totala!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează