FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Remarcă incredibilă făcută de Crăciunescu despre arbitrajele de la meciurile lui CFR: "Eu nu am văzut niciodată așa ceva!"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 august 2017 20:01

Ion Crăciunescu, fost șef la CCA, a remcarat că la meciurile din deplasare ale celor de la CFR Cluj a fost delagat de trei ori un arbitru asistent.

"Eu, de când sunt în arbitraj, nu am mai auzit așa ceva. Un arbitru asistent, nu dau numele, a fost delegat de 3 ori la patru dintre partidele din deplasare ale celor de la CFR Cluj. Eu mereu mă feream să pun arbitru așa", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

Crăciunescu se referă la asistentul Mircea Grigoriu, cel care a fost delegat la meciul cu FC Botoșani, 1-1, cu Gaz Metan, 3-1, și cu Sepsi Sf. Gheorghe, 2-0.

"Noi avem vreo vină în aceste delegări? A greșit cu ceva Grigoriu? Dacă dădeam 4 goluri din ofsaid, da, erau de înțeles aceste acuze. Dar mereu când CFR joacă bine și este pe primele locuri, unele echipe fac scandal. Vor să pună presiune pe arbitri"Iuliu Mureșan, la TV Digi Sport

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a comentat și el greșelile de arbitraj din Liga 1.

"Vreau să îl întreb ceva pe Dan Petrescu. Ce ar fi făcut dacă el era în locul nostru? CFR a avut un penalty dictat eronat, când era egalitate, și a marcat, câștigând două puncte. Stelei i-a fost scoasă mingea din poartă, când s-a dat ofsaid când a marcat Golofca, în meciul cu Astra. Sunt patru puncte aici. Dacă se tot face așa, CFR Cluj se va distanța", a spus Becali la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
whiteredarad
whiteredarad  •  17 August 2017, 16:03

Da, vorbeste Dl I Craciunescu, fost arbitru si in acelasi timp detinator de magazin Samsung, sponsorul principal al Rapidului. Parca Dl Craciunescu nu a avut nici o reactie la un "spagat" al lui Van Gaal, , ca protest la ceea ce vedea ......!

haideusicfr
haideusicfr  •  17 August 2017, 07:22

Ioanitoaia,Porumboiu ,Craciunescu nu sunt pensionari? Nu le-ar sta mai bine la club lao partia de table?

daniaania
daniaania  •  16 August 2017, 15:21

Nici nu ma asteptam de la el comentarii pro CFR, se vede pe fata lui aversiunea, poate intra in parteneriat cu jijii. Vorba lui Petrescu'' astea nu sunt oameni de fotbal''. Eu stiu ca doare ca CFR a revenit in forta, dar trebuie sa se obisnuiasca. For ever" Hotul se teme de furat".Circ din nou la tv, si le place mult....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează