FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACS POLI TIMIȘOARA 7-0

Remarcatul serii pentru Gnohere, autorul unui hattrick în 7-0 cu Timișoara: "A fost formidabil!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 23:08

Harlem Gnohere a continuat și în meciul cu ACS Poli Timișoara, 7-0, forma bună arătată în meciul de joi cu Hapoel Beer Sheva, 2-1. Dacă în Israel francezul a reușit o "dublă", "Bizonul" a marcat azi de trei ori. La final, l-a lăudat pe Budescu, autor a 3 pase de gol cu bănățenii. 

"Muncesc în fiecare zi pentru a fi în primul 11. Am vorbit cu Dică înaintea meciului de la Beer Sheva și am înțeles că a avut dreptate când mi-a spus că nu voi fi în primul 11 în acel meci. 

Am luat meciul cu Timișoara în serios, am înscris repede. Budescu a jucat foarte bine, a fost formidabil! Sperăm să avem cât mai multe meciuri de acest fel.

Ne așteaptă un meci greu cu CSU Craiova. Ne așteaptă un stadion vulcanic și un meci extrem de dificil. Noi suntem principalul pericol dacă nu vom lua meciul în serios", a declarat Gnohere, la TV Telekom Sport. 

Despre victoria entuziasmantă cu ACS Poli a vorbit și Florinel Coman, cel care azi a reușit primul gol pentru FCSB și, totodată, prima "dublă" din întreaga carieră. 

"A fost un meci spectaculos, ne bucurăm că am reușit să facem un joc bun. E o victorie de moral pentru următorul meci.

Sunt din ce în ce mai bine, mă simt mai bine, o să vedem ce va fi mai târziu. Sunt primele goluri reușite la FCSB, sper să dau în continuare cât mai multe.

Le mulțumim celor de la Viitorul că au încurcat CFR Cluj. Noi trebuie să dăm maximum, vom vedea la sfârșit unde ne vom situa. Statistica spune totul, suntem cea mai bună echipă din campionat. Trebuie să demonstrăm că avem cel mai bun lot din România", a spus Florinel Coman. 

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  23 Octombrie 2017, 11:17

Da mai Harlemica,dar ai uitat sa-i remarci si pe cei trei arbitri, care permit unor atacanti-nu la toti-un joc mai pe imbrancitelea,asa mai deamboulea !

cneius
cneius  •  23 Octombrie 2017, 07:36

"Harlem Gnohere a continuat și în meciul cu ACS Poli Timișoara, 7-0, forma bună arătată în meciul de joi cu Hapoel Beer Sheva, 7-0"...

corectu
corectu  •  23 Octombrie 2017, 07:28

Sa-l vedeti cu Craiova cum se chinuie.Aseara a fost usor cu o echipa ciuntita.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează