FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Remiză pentru Hermannstadt în primul amical al verii!

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2018 14:15

Prima partidă amicală a lui Hermannstadt din cadrul cantonamentului din Slovenia s-a încheiat la egalitate. A fost 1-1 în duelul cu FC Kukesi, reprezentantă a Albaniei în preliminariile Champions League.

Petru gruparea sibiană a marcat în minutul 75 al jocului Ștefan Blănaru. Alexandru Pelici a început partida în formula Cătălin Căbuz - Alexandru Coman, Ionuț Stoica, Alexandru Dandea, Daniel Tătar - Răzvan Dâlbea, Ilja Antonov - Andrei Hergheligiu, Bogdan Rusu, Petrișor Petrescu - Tsoumou Juvhel.

Toma Niga, Răzvan Began, Cătălin Pîrvulescu, Lucian Dumitriu, Claudiu Pamfile, Cosmin Neagu, Alexandru Curtean și Ștefan Blănaru au intrat pe parcursul jocului.

"Sunt mulțumit de modul în care ne-am comportat. Pentru noi a fost primul amical din această perioadă, în vreme ce adversarul se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul sezon. Avem condiții bune de pregătire și sunt bucuros că întâlnim în această perioadă adversari buni", a declarat, la finalul meciului, antrenorul Alex Pelici.

Următorul amical pe care-l va susține FC Hermannstadt în cantonamentul din Slovenia va avea loc pe 29 iunie în compania echipei Vardar Skopje din Macedonia, ocupanta locului 2 la finalul sezonului 2017/2018, formație care va evolua în Europa League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează