FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Reacție vehementă la adresa lui Dinamo: „E o bombă pentru Liga 1! E o fantomă care trișează și nu e normal să existe! ”

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 10:50 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 12:21

Remus Răureanu, jurnalistul Gazetei Sporturilor, a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre problemele financiare de la Dinamo.

Jurnalistul a criticat faptul că șefii spanioli au promis salarii mari pentru a aduce jucători peste media rivalelor din Liga 1, dar nu-i plătesc și are astfel un avantaj față de contracandidate.

„Cel mai grav este că Dinamo este o echipă bombă! Este foarte periculoasă pentru competiție! Este imoral să joci și să pierzi în fața unei formații cu salarii virtuale. Poli Iași își permite să plătească salarii de 4.000 de euro și a angajat jucătorii de 4.000 de euro. Dinamo nu își permite să plătească niciun salariu și a angajat jucători de 20-30.000 de euro! Și normal că o bate pe Poli Iași! 

Fotbaliștii cu salariile virtuale sunt cu mult mai buni decât Mihalache sau Baxevanos! Dar Dinamo trișează! Dinamo nu achită salariile acelea! Dinamo a angajat fotbaliști buni, cu mult mai buni decât își permite și îi pedepsește pe alții din campionat! E normal? Nu e normal să există o astfel de echipă într-un campionat serios! Federația și Liga mai ales nu ar trebui să permită asta.

În plus, după 3-4 luni de neplată te poți aștepta de la fotbaliștii aceștia și la alte lucruri. Te poți gândi. Dinamo câștigă 4-5 meciuri la rând și după aceea are o cădere neașteptată cu Chindia sau Clinceni. Și te întrebi dacă n-au căutat fotbaliștii să recupereze în alt mod banii pe care nu-i primesc de la club, De asta spun că e o echipă bombă! Este o fantomă periculoasă care bântuie prin competiție! Mai e pericolul ca Dinamo să dispară peste o lună sau două sau să strice campionatul!”, a declarat Remus Răureanu la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV CFR Cluj a pus ochii pe un jucător de la Dinamo: „Am mai avut discuții cu el”

Ziua judecății la Dinamo! Doi spanioli urmează să fie dați afară azi, în ședința Consiliului de Administrație

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (174)
ray51
ray51  •  16 Decembrie 2020, 09:31

Dubios punct de vedere... Este ca si cum un om cu un creier peste medie nu are ce cauta in colectivitatile de oameni simpli si mai saraci cu inteligenta.

iosif.cel.nebun
iosif.cel.nebun  •  15 Decembrie 2020, 08:59
Postat de iosif.cel.nebun pe 15 Decembrie 2020, 08:58

Radu petrescu este bomba pentru liga1!

Raurene iar ai scris de sub coada leului de ***!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iosif.cel.nebun
iosif.cel.nebun  •  15 Decembrie 2020, 08:58

Radu petrescu este bomba pentru liga1!

Vezi toate comentariile (174)
Comentează