FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO, VINERI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK SPORT, GSP.RO

Revelația lui Nistor după ultimele scandaluri: "Probabil ar trebui să muncesc mai mult și să vorbesc mai puțin" » A lămurit oferta de la FCSB: "Nu plâng pe la colțuri"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 17:00

Dan Nistor (30 de ani), căpitanul lui Dinamo, a vorbit într-o conferință de presă despre ultimele evenimente în care a fost implicat. Fotbalistul neagă că o eventuală mutare la FCSB i-ar fi pe plac și le promite suporterilor că dinamoviștii vor arăta mai bine în următoarele etape. 

"Probabil ar trebui să muncesc şi eu mai mult, să vorbesc mai puţin. A fost în aceste săptămâni şi această problemă, mai mult din punctul presei de vedere, că plec la Steaua, că nu mi s-a mărit salariul sau ceva de genul. Nu am plâns pe la colţuri că nu mi s-a mărit contractul sau altceva. Din punctul meu de vedere, mai am doi ani de contract şi atât. Nu sunt mai multe de spus. Sunt cu gândul doar la Dinamo, normal.

Trebuie să fim mai concentraţi. La antrenament dăm totul şi se pare că la meci nu intrăm la fel. Cu siguranţă vor veni şi rezultatele dacă vom fi mai concentraţi. Nu trebuie să se supere colegii pe mine. Şi ei strigă la mine, şi eu la ei. E normal, suntem o echipă. Eu cred că am avut şi un mare ghinion", a declarat Dan Nistor, la conferința de presă de azi. 

"îmi pare rău că nu l-am cunoscut personal pe Cătălin"

Căpitanul dinamovist a vorbit și despre evenimentul de miercuri, în care a mers alături de o parte a ultrașilor dinamoviști la mormântul lui Cătălin Hîldan de la Brănești, fotbalist de la a cărui dispariție se împlinesc 18 ani pe 5 octombrie.

"M-am bucurat că am fost acolo şi îmi pare rău că nu l-am cunoscut personal pe Cătălin Hîldan. M-am întâlnit cu familia lui şi a fost ceva extraordinar. Cu siguranţă voi mai merge la mormântul lui şi îi voi mai vizita familia", a mărturisit Nistor. 

Vezi și:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
vicol_vali
vicol_vali  •  21 Septembrie 2018, 00:30

Nistor n-a jucat rău ultimele meciuri. Problema lui Dinamo este că staff-ul - Danciulescu şi Bratu - se uită prea mult în gura ălora de la Digi, în special Ilie Dumitrescu. S-au concentrat prea mult pe apărare şi au neglijat atacul. Că dacă ai mingea, adversarul nu are cum să dea gol. Iar două contraatacuri ratate scade moralul jucătorilor adversi de atac.

117002602594924
Dumitru Popescu  •  20 Septembrie 2018, 22:19

Concluzia?? Rușinea FC,5b nu exista!

sex.deep
sex.deep  •  20 Septembrie 2018, 18:37

"Căpitanul dinamovist a vorbit și despre evenimentul de miercuri, în care a mers alături de o parte a ultrașilor dinamoviști la mormântul lui Cătălin Hîldan de la Brănești : "M-am bucurat că am fost acolo şi îmi pare rău că nu l-am cunoscut personal pe Cătălin Hîldan. M-am întâlnit cu familia lui şi a fost ceva extraordinar. Cu siguranţă voi mai merge la mormântul lui şi îi voi mai vizita familia", a mărturisit Nistor. " .....Bai Dane stim ca nu prea te duce tartacuta, dar nu poti sa spui ca te bucuri ca ai fost acolo. C eu nu gasesc nici-o bucurie cand merg la mormantul cuiva. Poti sa spui ca iti pare rau ca murit si ca nu ai avut ocazia sa il cunosti!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează