FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 3-0

Revenire cu ghinion pentru Claudiu Niculescu în Liga 1 » Reacția antrenorului după primul meci pe banca lui FC Voluntari

Foto: Ionuț Tabultoc
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 18:13

Claudiu Niculescu a pierdut primul meci în calitate de antrenor al celor de la FC Voluntari, scor 0-3 cu FC Botoșani (Detalii despre meci AICI!), și susține că fotbaliștii săi suferă la capitolul încredere.

"A fost un meci urât, am făcut cadouri la primele două goluri. Am rămas și în 10. Nu comentez arbitrajul, nu știu ce s-a întâmplat. Mă așteptam să avem un meci greu, dar nu mă așteptam să pierdem de o asemnea manieră.

Avem foarte mult de muncă, jucătorii au calitate, dar nu au încredere în ei. La Târgu Mureș nu avem altă variantă decât victoria", a spus Niculescu la TV Dolce Sport.

FC Voluntari este pe locul al patrulea în play-out, dar are un avans de doar trei puncte față de ACS Poli și Concordia Chiajna, echipele aflate pe locul de baraj și pe prima poziție retrogradabilă. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dani26uno
dani26uno  •  05 Aprilie 2017, 21:33

Hai ma Fat -frumos ca la TV erai tare priceput pe la emisiuni cand sa te vedem la fapte ai facut ***..ti au dat aia cu fotbalul in cap

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  05 Aprilie 2017, 18:41

Nu orice musca face miere .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close