FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revenire de ultimă oră la Dinamo! Bratu a făcut anunțul la conferința de presă

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 17:36

Ieșit din prima echipă la ultimele 3 partide, în care a prins doar câteva minute, Gabi Torje va reveni în prima echipă a lui Dinamo.

Florin Bratu e mulțumit de cum s-a pregătit mijlocașul, care ar putea intra din primul minut la meciul de mâine cu Timișoara, formație care l-a dorit în iarnă.

"Torje s-a pregătit foarte bine săptămâna aceasta. Este un jucător exponențial pentru Dinamo și sper ca mâine să-l vedem la treabă. Avem nevoie de jucătorul Torje și sper ca el să fi înțeles lucrurile și să tragă echipa ușor-ușor după el. Are potențial și e la o vârstă la care încă mai are de demonstrat", a declarat Bratu la conferința de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  19 Aprilie 2018, 20:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează