FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Revenire-surpriză în Liga 1! Jo Santos se întoarce la Poli Iași

Jo Santos și Adam Nemec, Poli Iași - Dinamo
Jo Santos și Adam Nemec, Poli Iași - Dinamo

Articol de - Publicat joi, 06 iunie 2019 18:23

Atacantul brazilian Jo Santos (28 de ani) revine în România, la echipa la care a făcut o treabă excelentă în sezonul precedent, Poli Iași.

Brazilianul a fost unul dintre cei mai buni jucători ai ieșenilor în sezonul 2017-2018 și așteaptă acum doar OK-ul noului antrenor ca să se întoarcă. 

Poli ar putea bifa prima achiziție a verii aproape concomitent cu numirea noului antrenor. Jo Santos, unul dintre cei mai buni jucători ai moldovenilor sezonul trecut, când s-a reușit calificarea în play-off, e gata să se întoarcă în Copou.

Potrivit surselor Gazetei, atacantul în vârstă de 28 de ani din Campina Grande l-a contactat deja pe președintele executiv Adrian Ambrosie, care i-ar fi cerut să aștepte până la instalarea succesorului lui Flavius Stoican, cel mai probabil Mihai Teja.

Poli s-a despărțit de Jo vara trecută, când acesta s-a întors la Sheriff Tiraspol, clubul de la care-l împrumutase. În ianuarie 2019, jucătorul a plecat gratis la Ventspils, la care a bifat 11 apariții în campionat, 3 goluri și un assist. 

26 de partide a jucat Jo în tricoul Politehnicii, în sezonul 2017-2018. A înscris 5 goluri și a dat 3 pase decisive

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV // Steliano Filip a fost la un pas să ajungă la Manchester United: „Mi-a spus că Mourinho era cu ochii pe mine”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mariuss72
mariuss72  •  06 Iunie 2019, 21:03

Ce clickbait obosit, deja va stie lumea stilul, incercati ceva nou.

gazistu
gazistu  •  06 Iunie 2019, 20:52

nui cine stie ce, atacanti buni sunt aia care marcheaza din nimik, si mult, gen: Rondon , Tucudean sau Gnohere,,,,

reteleanu
reteleanu  •  06 Iunie 2019, 20:32

excelent atacant.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează