FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Revenire-surpriză în Liga 1! Un fost atacant de la FCSB și Rapid este gata să se întoarcă în România

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2017 17:04

Atacantul Romeo Surdu, liber de contract după despărţirea de gruparea belgiană RWD Molenbeek, îşi doreşte o revenire în Liga I.

Aventura din Belgia a fost a treia în străinătate pentru fotbalistul braşovean, după cele de la Apollon Limassol şi Milsami Orhei. Deşi a avut oferte din ţări precum Republica Moldova sau Lituania, atacantul este tentat mai degrabă de o revenire „acasă”, în Liga I.

„Am fost în discuţii avansate cu Atlantas din Lituania, dar şi cu Milsami Orhei şi Dacia Chişinău din Republica Moldova, echipe care vor juca în preliminariile Europa League.

M-am săturat să tot plec în străinătate, vreau să stau în ţară şi vreau să demonstrez că încă mai pot juca la un nivel înalt, aşa că îmi doresc să revin în Liga I.

Am avut deja ceva tatonări cu echipe din România, voi vedea în perioada următoare unde voi juca”, a spus Surdu pentru monitorulexpres.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează