FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Revenire-surpriză la FCSB pentru sezonul viitor: "Poate ajuta foarte mult echipa"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iunie 2018 11:35

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a vorbit despre Antonio Jakolis și a declarat că jucătorul ar trebui să primească șanse în echipa lui Nicolae Dică.

"Jakolis mi-a plăcut când juca la CFR și cum a început la Steaua în prima perioadă. După aceea a avut cu o scădere de formă și a prins mai greu echipa. Cred că ar merita o șansă. Este un jucător de viteză și care poate să ajute foarte mult echipa", a declarat Helmuth Duckadam la Pro X.

Antonio Jakolis s-a întors la FCSB și a intrat direct în pâine în cantonamentul echipei din Brașov. Croatul de 26 de ani a fost împrumutat în sezonul trecut la Apollon Limassol, unde a avut prestații foarte bune, dar ciprioții nu și-au permis să-l păstreze. Oficialii vicecampioanei au cerut 500.000 de euro pentru un transfer definitiv al mijlocașului, care a marcat pentru Apollon 5 goluri și a oferit 15 pase decisive în 43 de meciuri, în toate competițiile.

Jakolis a venit la FCSB în vara lui 2016 și a evoluat un sezon pentru echipa roș-albastră. A jucat 24 de meciuri și a marcat un gol pentru roș-albaștri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  24 Iunie 2018, 17:26
Postat de haideusicfr pe 24 Iunie 2018, 17:08

Jakolis este un jucator excelent. A fost preferat insa stelistul acela cu barba care joaca acum in Rusia.

Cred ca erau egali ca valoare insa Jakolis s-a adaptat mai greu iar Enache a fost "stricat" pt ca a fost folosit ca fundas.

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Iunie 2018, 17:08

Jakolis este un jucator excelent. A fost preferat insa stelistul acela cu barba care joaca acum in Rusia.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  24 Iunie 2018, 17:08
Postat de hitman222 pe 24 Iunie 2018, 15:15

vasy e tot un fel de jiji.

Esti un nerecunoscator, pe gigi l-ati tradat cand nu v-a mai sponsorizat iar cand talpan v-a luat cu el la amfb sa faceti scandal, sa sariti la bataie si sa schimbati decizia l-ati lasat in kurul gol. Dar e de asteptat, la amfb nu erau femei si copii si nu puteati sa-i bateti. In plus, a zis cineva ca galeria rapidului si cea a lui urina0 (cele doua care va bat mereu) sunt afar si ati fugit imediat (mai ales ca era ora de masa la popota si scapti fasolea si ceaiul cu bromura, nu ca ar avea la ce sa isi faca efectul in cazul vostru)!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează