FOTBAL  »  Superliga  »  CLUB

Revine Borcea în fotbal? Anunțul făcut de un apropiat al fostului acționar dinamovist: "Nu excludem această variantă"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2018 17:31

FC Voluntari a obținut doar 5 puncte în primele 11 etape, neavând niciun succes în acest campionat. Fanatik a anunțat ieri posibilitatea ca acest club să fie cumpărat de Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo. 

Ioan Andone, prieten cu Borcea încă de când cei doi erau la Dinamo, neagă această posibilitate, însă lasă o portiță legată de o posibilă colaborare cu acesta în calitate de sponsor al echipei. 

"În legătură cu zvonurile apărute în ultima perioadă conform cărora clubul nostru ar urma să fie cumpărat de un om de afaceri, vrem să facem următoarele precizări.

FC Voluntari aparține orașului Voluntari și Consiliului Local, nu se poate vinde! Mai precis, clubul nu e de vânzare! Evident, nu excludem venirea alături de noi a oamenilor de afaceri, dar numai ca sponsori", este anunțul făcut de managerul general al clubului, Ioan Andone.

Sursa citată anunță că prețul fixat pentru 51% dintre acțiunile clubului ar fi de 3 milioane de euro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
vnelu02
vnelu02  •  08 Octombrie 2018, 21:00

Are aceeaşi interdicţie ca şi MM Puşcărie. Dacă (re) chemarea celulei este mai puternică, asta este altceva. Oricum, obişnuinţa ( dobândită ) este a doua natură.

indolentu
indolentu  •  08 Octombrie 2018, 18:58
Postat de breitner pe 08 Octombrie 2018, 18:52

Parca in liga 1 nu au voie sa participe echipe apartinand de stat! Altfel de ce n-ar avea voie Rapid si steaua?!

sau argesu deoarece nu are voie sa promoveze in liga1

breitner
breitner  •  08 Octombrie 2018, 18:52

Parca in liga 1 nu au voie sa participe echipe apartinand de stat! Altfel de ce n-ar avea voie Rapid si steaua?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează