FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj? Șefii clujenilor trag de antrenorul cu care au luat titlul » Detalii despre planul campioanei

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 10:02

Egalul CFR-ului cu Astra, 1-1, al treilea meci fără victorie în acest an, a agitat și mai mult apele la formația campioană.

Șefii clubului clujean se gândesc din nou la schimbarea antrenorului Toni Conceicao și vor să-l readucă pe Dan Petrescu, cel cu care au câștigat campionatul în sezonul trecut, anunță TV Digi Sport.

Potrivit surselor GSP.RO, conducerea celor de la CFR Cluj insistă pentru ca Dan Petrescu să revină în Gruia, acesta fiind singurul antrenor pe care-l doresc în locul lui Conceicao și pe care l-au contactat.

Șansele ca mutarea să se facă sunt destul de ridicate, dar depind de Dan Petrescu și dacă acesta reușește să își rezilieze contractul cu Guizhou Hengfeng, din Liga a 2-a din China.

Șefii celor de la CFR se bazează pe faptul că încă nu au început meciurile din Liga a 2-a din China, sperând ca astfel Dan Petrescu să își poate rezilia cu ușurință contractul.

Citește și:

E haos la CFR Cluj! Camora a „explodat” : „Eu nu-mi spăl rufele în public, așa cum fac alții!”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
cfrinho
cfrinho  •  17 Februarie 2019, 15:05
Postat de andrei.f pe 17 Februarie 2019, 11:21

Pot sa fie trei petresti, la CFR altu-i baiu, s-o gatat malaiu. LA o echipa de mercenari obraznici si pusi pe harta, conteza numai euroii. Daca nu mai cotizeaza nelutu, poate sa vina si guardiola, adio titlu !

Nu-i asta problema principala. Fara bani a antrenat si Miriuta la CFR, acum exista un grup care destabilizeaza lucrurile din interior, concediind profesionistii care se ingrijesc de stadion, de partea administrativa, samd, aducand in loc fie nimic, fie niste necalificati pe posturile respective. In spatele acestui grup sunt unii ca Dan Petrescu si Mara.

breitner
breitner  •  17 Februarie 2019, 14:40

Ciculet (zis si Stanciu) a mai ingropat echipe!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 Februarie 2019, 14:23

Si asa CFR Cluj este pe "buza" prapastiei financiare! Daca vine Dan Petrescu, la finele acestui campionat, cel de la Cluj vor afisa "For Sale"! Cu Dan pe banca "batranii" vor capota dupa primul lor antrenament mai tare si se vor rupe pentru ca ligamentele acestora sunt intinse la maximum, precum corzile unui pian neacordat.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează