FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Revine sperietoarea » Denis Alibec redevine disponibil după 3 săptămâni, tocmai pentru partida cu FCSB, echipa care l-a dat afară

Denis Alibec
Denis Alibec

Articol de , , - Publicat miercuri, 13 martie 2019 10:42

Astra ar fi fost oricum un adversar greu, situația se complică și mai tare pentru FCSB: giurgiuvenii pot miza în duelul cu roș-albaștrii și pe Denis Alibec! E o știre importantă, fiindcă atacantul a lipsit ceva timp, trei săptămâni, iar înlocuitorii lui nu au fost grozavi.

Nici Zoua, nici Hambo nu s-a apropiat de randamentul și de influența pe care le generează Denis în formația lui Costel Enache. Camerunezul și finlandezul nu au contribuit cu niciun gol în partidele din campionat în care au fost desemnați să acopere absența vedetei. 

Se răzbună?

Iar Alibec era într-o formă fantastică înainte să se accidenteze, adunase trei goluri în ultimele cinci meciuri! Atacantului i s-a infectat o unghie de la picior și din cauza asta a absentat, a trecut printr-o perioadă în care nu putea nici să se încalțe din cauza durerii. Recuperat recent, Denis are destule motive să fie motivat în jocul contra fostei sale formații. 

Miza e mare pentru toată echipa, Astra trebuie să câștige ca să mai spere la un loc de cupă europeană. Situația din clasament a giurgiuvenilor a devenit mai rea din cauza eșecului de la Craiova, 0-1.

E vorba și de un interes personal, pe lângă obiectivul grupului: Alibec a plecat de la FCSB cu eticheta „talent irosit”, după un an în care înregistrase 9 goluri marcate, accidentări, scandaluri. 

L-au devalorizat MM și Dică

Becali a plătit două milioane de euro când l-a cumpărat și apoi l-a vândut înapoi pe jumătate din suma asta, doar ca să scape de el. Astra încă n-a plătit milionul de euro, ar trebui să-l achite treptat, în două tranșe de câte 500.000 de euro. FCSB îl va avea adversar, deci, pe un fotbalist pe care l-a dat la Giurgiu pe datorie! 

Cota lui Alibec s-a deteriorat în timp-record la Steaua. A pornit bine, cu Reghecampf antrenor, a înscris 8 goluri în 14 meciuri. Apoi s-a certat cu Dică și cu Mihai Stoica, a mai dat un singur gol în 20 de partide și a fost aruncat. Dică a dispărut între timp de la FCSB, înlocuit cu Teja, dar pe MM îl va întâlni duminică Denis.

„Poate revin dacă pleacă MM!”

Cum Astra n-a plătit către FCSB datoria rezultată din transferul lui Alibec, s-a pus problema revenirii fotbalistului la FCSB, ca soluție de stingere a debitului. „Poate doar dacă ar dispărea unele persoane de acolo!”, a comentat Denis scenariul în care ar ajunge să joace iar pentru roș-albaștri.

„Persoanele” la care s-a referit? Mihai Stoica, în primul rând. Vina deschiderii conflictului cu MM îi aparține chiar atacantului, care l-a jignit în timpul unei partide disputate la Ovidiu. În afara managerului, Denis a mai avut dispute și cu unii jucători, devenise indezirabil în vestiarul FCSB. 

15 meciuriși un gol a bifat în acest sezon Jacques Zoua, înlocuitorul lui Alibec în ofensiva Astrei. A treia soluție din atac, Vahid Hambo, n-a înscris niciun gol în trei apariții din campionat

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
mosvasile
mosvasile  •  13 Martie 2019, 12:14
Postat de Bjorn Larsson pe 13 Martie 2019, 11:12

Alibec facea doar scandal pe teren cind juca la Steaua, el nu e jucator de fotbal, pai ce trebuia sa faca Steaua care il platea foarte bine cind el nu juca nimic de 20 meciuri trebuia sa il pupe si sa ii dea si bani degeaba, a luat salariu si nu a facut nimic, si atunci a fost dat afara, a fost foarte clar ca nu si-a respectat contractul.

Gresit!FCSB ii datoreaza multe lui Alibec!II datoreaza ultimul titlu de campioana-cand era la Astra si a intrecut de unul singur pe ASA in penultimul meci-apoi,el este cel care a insistat la Budescu sa vina si el la "nea Gigi"si el este cel care-deja transferat la fcsb- "i-a lamurit" pe fostii colegi de la Astra-inclusiv Budescu-sa faca figuratie, in meciul de direct de pe terenul Astrei,tot din penultima etapa- castigat prin golul lui Gnohere-mentinand-o pe fcsb in lupta pentru titlu-castigat de Viitorul!Iar la fcsb i s-a tras,de cand "s- orientat gresit" cand -nedumerit de amestecul lui MM Stoica peste cele zise de antrenor-i-a zis:"Mai taci bre din gura,ca ne-ai zapacit de cap"!

fcsbist_din_2003
fcsbist_din_2003  •  13 Martie 2019, 11:21

Stire de ultima ora Fcsb se lupta cu simona halep pentru locul 3 !!!

hector13
hector13  •  13 Martie 2019, 11:19

Daca va juca bine si va da gol vor face ipocritii orgasm pe aici ca uite ce batuta si-a luat Fcsb de la sperietoare iar daca nu atunci va fi blat pe axa Niculae Becali. Stiu povestea asta rasuflata...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează