FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TV TELEKOM, LOOK, GSP

Revoltă la FCSB după ultima decizie: "Sper că e o glumă! Cred că alegerea e făcută la mișto"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2018 10:23

FCSB și-a prezentat noul echipament, cel de deplasare, dar pe care îl va folosi și în meciul cu Dinamo, de duminică, ora 21:00. Tricoul este de culoare albastru, iar zonele mânecilor și ale umerilor sunt evidențiate printr-o nuanță de albastru deschis.

Imediat după ce-au postat imagini cu noul echipament pe paginile de socializare, suporterii au reacționat împotriva conducerii. "Nu vă supărați pe mine, dar parcă ar juca în pijamale. Culorile de tradiție ale echipei sunt mult mai frumoase decât acest nou echipament", scrie Eli Anghel.

"Numai este Steaua noastră ce a fost odată, nici stemă, nici culoare, nici valoare ca echipă", a comentat Ponov Florentin. Și Vlad Ratcu s-a revoltat: "Sigur nu e pijama? Sper să fie o glumă! Cine alege modele atât de urâte? Cred că sunt alese la mișto. E cel mai urât de până acum".

  • FCSB - DINAMO se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
lucghencea
lucghencea  •  28 Iulie 2018, 17:46

Culorile de traditie pentru clubul din Popesti Leordeni sunt galben albastru asa e trecut inclusiv in acte iar asta se poate dovedi foarte usor privind pozele cand acesta echipa a evoluat pe data de 7 decembrie 2014 cu tricouri galben cu albastru si cu plasturi de dimensiuni mari si culoarea gri peste emblema unui club care este proprietate de stat si e al Armatei , clubul STEAUA Bucuresti . Emblema marca si denumirea si identitatea sportiva pe care le utilizasera ilegal , chiar asa spune decizia definitiva justitiei , pe durata a peste 11 ani printr-o societate comerciala a unui afacerist cu denumire falsa , societate care a fost dealtfel si lichidata fiind ilegala . Deci ce atata valva la ce e de furat de la alt club , ROSU ALBASTRU e doar Ghencea si e STEAUA Bucuresti iar ilfovenii din Popesti Leordeni trebuie doar sa respecte legea si sa evolueze in culorile in care sunt trecuti in actele din competitie .

lukasoil17
lukasoil17  •  28 Iulie 2018, 16:25
Postat de dinamo_fan pe 28 Iulie 2018, 14:17

pentru voi nu conteaza meciul asta ca stiti ca urmeaza o alta umilinta in tribuna si posibil inca una pe teren. va concentrati pe echipele care vine cu 50-100 de oameni pe NA ca asa se poate auzi si galeria voastra.

in afara de meciul asta voi cam cati spectatori aveti pe meci?

daweirl
daweirl  •  28 Iulie 2018, 14:38
Postat de juliusmad pe 28 Iulie 2018, 13:46

de cand va inghesuiti voi la bilete la singurul meci care conteaza pentru voi :))). aveti si voi ocazia sa jucati cu o echipa europeana :))

E singura data cand pot bate o echipa din europa ,ei nu participa niciodata...pt ei meciul cu steaua este un fel de ucl...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează