FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CHIAJNA 0-0

#Rezistă! După un program infernal, ACS Poli a reușit să obțină un egal cu Chiajna, scor 0-0

Bălgrădean nu a avut multe mingi de scos în meciul de aseară
Bălgrădean nu a avut multe mingi de scos în meciul de aseară

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 00:00

După un program infernal în ultimele 10 zile, Poli abia a reuşit să smulgă un egal în faţa celei mai slabe formaţii din play-out.

Cea mai epuizată formaţie din acest campionat este Poli, sau cel puțin așa susține antrenorul ei, cu argumente, desigur! După calculele lui Popa, Timișoara este "singura echipă din țară care joacă pe trei fronturi, are patru meciuri și jumătate, socotind prelungirile și penalty-urile cu CFR în nouă zile și 15 ore".

Si toate aceste partide au fost atacate cu aceiaşi jucători, lotul restrâns nepermiţându-i antrenorului să menajeze pe cineva.

În aceste condiţii, elevii săi chiar au început meciul cu șansa a doua, chiar dacă întâlneau singura echipă din play-out care nu câştigase niciun punct până acum. Vizibil obosiți, timișorenii au reușit să se apere tot meciul, ştiind un lucru clar: că nu trebuie să piardă!

Pentru că de câștigat nu s-a pus problema, atât timp cât nu s-au apropiat de poarta lui Bălgrădean până în minutul 68! Dar au câștigat un jucător, pe Mailat, mijlocașul de 20 de ani care a tras toată echipa după el 90 de minute.

Dan Alexa nu a profitat nici de data asta de forma slabă a timișorenilor și rămâne pe loc retrogradabil, uitându-se cum șansele de salvare trec pe lângă echipa sa.

"Am jucat să nu primim gol, nu să câștigăm, se vede oboseala, e bun acest 0-0"
Gabriel Cânu, fundaș ACS Poli Timișoara

acs poli chiajna 0 0

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  05 Aprilie 2017, 11:50

In cazul acestui meci nu este vorba de forma slaba, ci de o oboseala acumulata nu numai in urma jocurilor, ci si in distantele parcurse de echipa ( Timisoara-Iasi si retur). Vad ca nimeni nu pune in discutie modul absolut curios in care se stabilesc etapele din campionat , iar faptul ca Poli lupta ( cinstit) pe trei fronturi se pare ca deranjeaza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează