FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rivaldinho şi-a găsit echipă, dar Dinamo blochează transferul » Pretenţiile "câinilor" + ce salariu va primi brazilianul

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 13:32

Pus pe lista de transferuri de Dinamo, Rivaldinho şi-a găsit repede echipă. Brazilianul de 22 de ani s-a înţeles cu echipa bulgară Levski Sofia, însă "câinii" nu vor să renunţe atât de uşor la atacant. 

Oficialii dinamovişti solicită fie o sumă de bani pentru Rivaldinho, fie un schimb cu mijlocaşul Neluţ Roşu, în prezent la Levski, scriu jurnaliştii bulgari. 

Presa bulgară a anunţat deja că Rivaldinho s-a înţeles cu Levski în privinţa salariului: va primi 10.000 euro lunar, un salariu vizibil mai mare decât suma încasată până acum la Dinamo, aproximativ 8.000 de euro/lună. 

500.000 €e cota de piaţă a lui Rivaldinho, potrivit transfermarkt.com

Rivaldinho a venit gratis la Dinamo în iarna lui 2017, într-o afacere intermediată de fostul director general Adi Mutu. Fiul marelui Rivaldo nu a impresionat la Dinamo, marcând doar cinci goluri în campionat, ieşind în evidenţă doar prin eurogolul marcat în  remiza cu Athletic Bilbao din preliminariile Europa League, 1-1. 

 

GOOOOOOOOL! Dinamo București - Athletic Bilbao 1-1 în minutul 54! Dinamo a egalat printr-o execuție de excepție a lui Rivaldinho. Meciul a fost în direct la TVR1 și TVR HD ---- >>> http://bit.ly/2u2onQF

Posted by StirileTVR on 27 Iulie 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Ianuarie 2018, 09:50

Rivaldinho a facut vizita medicala cu Dinamo. Depinde ce articol citesti.

salatini
salatini  •  14 Ianuarie 2018, 08:44
Postat de blocatu pe 13 Ianuarie 2018, 19:50

ii urez lui Rivaldinho sa ajunga la o echipa unde antrenorul este antrenor, sa inteleaga unde poate sa joace si sa explodeze acolo, sa va dea cu comentariile in cap la toti prostii care vorbiti aiurea de un fotbalist care nu a aratat mare lucru din 2 motive, independente de el: a fost folosit pe alt post si a jucat prea putin!

Rivaldinho are ultima executie. E un atacant cu prezență. Doar ca aleargă mult prea putin. Nu are rautate. Se complace in comoditate si dezinteres in meciurile fara miza. Poate in alta parte va face mai mult. La Dinamo a fost asa. Sigur, de acord, nici antrenorii nu l-au pus bine in teren. Dar si el putea fi mai ambitios, macar ca traia din stralucirea talentului tatalui sau........

zecs93
zecs93  •  13 Ianuarie 2018, 20:39

Daca tot vor sa faca un schimb cu cei de la levski sa-l ia pe Ivan Goranov fundasu lor stang , poate juca si in centru, lasati-ne cu nelut rosu, il avem pe monroy, e pe sitlu lui, poate chiar mai bun spaniolu !!! aduceti-l si pe Mateo Savic a fost prezentat pe o pagina dinamovista, e liber de contract, poate pana luni vine si palic !!! hai ba cu transferurile sa intram in playoff,

Vezi toate comentariile (13)
Comentează