FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Robert Ilyes, prezentat la Sepsi OSK » Fostul rapidist va fi antrenor secund

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 17:20

Robert Ilyes (45 de ani) a fost anunțat în funcția de antrenor secund al celor de la Sepsi OSK. Fostul jucător va lucra astfel alături de Csaba Laszlo, cel care săptămâna trecută a fost numit ca antrenor principal al covăsnenilor. 

Ilyes și-a început cariera de antrenor ca secund la FC Brașov în 2013. Apoi a preluat-o pe Miercurea Ciuc, unde a fost atât antrenor la U19, cât și la echipa mare într-o perioadă de 4 ani.

Din 2017 a fost antrenor la naționala Ținutului Secuiesc.

Ca fotbalist, Robert Ilyes a evoluat la Foresta Fălticeni, Astra Ploiești, Rapid București, Khazar Lankaran, FC Brașiv, FCM Târgu Mureș și Csikszereda Miercurea Ciuc, unde a activat ca jucător-antrenor. Azi a fost prezentat la Sepsi. 

„Ilyés Róbert, noul antrenor secund al Sepsi OSK

Pe această cale dorim să vă informăm că Sepsi OSK are un nou antrenor secund în persoana lui Ilyés Róbert, care ultima oară a antrenat echipa de juniori U19 a clubului FK Csíkszereda. El a mai fost antrenor secund la FC Brașov și antrenor - jucător la FK Csíkszereda.

Ca fotbalist, Ilyeș Róbert a debutat în prima ligă în sezonul 1997-1998. De-a lungul carierei el a evoluat la Foresta Suceava, Astra Ploiești, Rapid București, FK Khazar Lankaran (Azerbaidjan), FC Brașov și FCM Târgu Mureș.

După aceea, s-a întors la Miercurea Ciuc, unde a jucat la FK Csíkszereda, iar după retragere a acceptat să lucreze ca antrenor al echipei de juniori U19 a clubului din Miercurea Ciuc. Îi urăm mult succes alături de Sepsi OSK!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Plecări în masă de la Sepsi » 6 jucători și căpitanul au părăsit echipa: „Vor urma și alți jucători”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
minell73
minell73  •  04 Iunie 2019, 20:37

Ce fain arata poza. Pur Romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează