FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

VIDEO Roland Niczuly și-a găsit cu greu cuvintele după eșecul cu FCSB: „A fost ceva jalnic din partea noastră”

Roland Niczuly/ foto: Cristi Preda (GSP)
Roland Niczuly/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat luni, 25 septembrie 2023 11:04 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 14:19

Roland Niczuly (28 de ani) s-a arătat dezamăgit de prestația întregii echipe după înfrângerea drastică suferită de Sepsi în fața celor de al FCSB, 2-5.

Portarul lui Sepsi speră ca întreaga echipă să-și schimbe atitudinea și să revină în duelul din Cupa României cu Hermannstadt.

Basarab Panduru, uluit de o fază din Sepsi - FCSB: „E o nebunie mondială! Nu am mai văzut așa ceva”
SEPSI - FCSB 2-5
Basarab Panduru, uluit de o fază din Sepsi - FCSB: „E o nebunie mondială! Nu am mai văzut așa ceva”

VIDEO. Roland Niczuly: „Nu ne-a ieșit nimic”

„Ar fi bine să uităm acest meci! A fost ceva jalnic din partea noastră! Nu ne-a ieșit absolut nimic din ceea ce am pregătit. Știam că FCSB este o forță în linia de atac, dar în seara asta au avut cinci ocazii și ne-au dat cinci goluri. Miercuri ne va aștepta o partidă dificilă la Hermannstadt

Suntem deținătoarea Cupei României și trebuie să arătăm altfel! La pauză ne-am spus că nu mai avem nimic de pierdut! Nu-mi găsesc cuvintele. Pentru mine în 185 de meciuri este pentru a doua oară când încasez cinci goluri într-un meci. 

E dezamăgitor! Ultima dată când s-a întâmplat asta a fost după promovarea echipei cu Botoșani”, a spus Roland Niczuly la final.

Chiar vorbeam cu doctorul echipei și instantaneu m-a luat durerea de picior! A fost ceva horror! Îi doresc însănătoșire grabnică și să revină cât mai repede pe teren.

- Roland Niczuly depsre accidentarea lui Dragoș Iancu de la Sepsi

VIDEO. Ciobotariu, incendiar după Sepsi - FCSB: „Voi lua măsuri”

Ciobotariu a fost extrem de nemulțumit de apărare și a declarat că va lua măsuri după greșelile elevilor lui.

„Este prima dată când încasez 5 goluri pe teren propriu. Am arătat foarte rău în tot ceea ce înseamnă faza defensivă, mă refer la toată echipa. Am lăsat spații. A fost o umilință pentru mine și jucătorii mei. Sunt responsabil pentru acest rezultat. Îmi asum acest rezultat. 

Va trebuie să iau măsuri, să schimb ceva, pentru că suntem la al doilea meci în care nu arătăm bine. Poate la Craiova puteam să egalăm, dar la acest meci, practic, faza defensivă a fost ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de mult. OK, la 1-2 speram, apoi la 7 minute am primit un gol foarte lejer.

Apoi am reintrat în joc, 2-3, după 5 minute primim un nou gol de neînțeles. Sunt responsabil de tot ce se întâmplă. Așa cum am fost satisfăcut după seria de meciuri bune, acum mă declar total nemulțumit, în primul rând de munca mea, apoi și de evoluția echipei. 

Voi da un restart, pentru că anumite lucruri care nu sunt în regulă. Nu pot să accept așa ceva, nu pot să tolerez asemenea gafe. Noi pe faza lor defensivă nu le-am pus probleme. 

Când joci cu FCSB te motivezi, e una dintre cele mai bune din România. Nu aveau cum să fie relaxați. Nu vreau să le iau din merite celor de la FCSB, dar noi am făcut gafe mari în apărare. Și la execuția lui Olaru, care a fost senzațională, puteam face mai mult”, a declarat Ciobotariu la conferință.

Citește și alte știri:

I-a rupt piciorul! Accidentare GRAVĂ în Petrolul - Hermannstadt! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

Oficialul lui Hermannstadt s-a repliat după ce l-a trimis pe Țicu „la prășit”: „Îi prezint scuzele mele și chiar sper să demonstreze că m-am înșelat în privința lui”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează