FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

S-a aflat! Ce echipă din Liga 1 îl dorește pe Dică: "Am avut discuții"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 19:49

Nicolae Dică nu duce lipsă de oferte după despărțirea de FCSB și susține că e gata pentru o nouă aventură în ale antrenoratului.

"Nu pot să spun o ofertă, am avut o discuţie. Discuţii sunt, au fost în această perioadă, dar deocamdată este campionatul întrerupt. Aştept să înceapă campionatul şi vom vedea", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Conform sursei citate, echipa care-l dorește pe Nicolae Dică ar fi Concordia Chiajna, formația de pe penultimul loc din Liga 1, cu 17 puncte. Actualul tehnician al ilfovenilor este Dorinel Munteanu.

 E foarte posibilă o plecare a lui Dorinel Munteanu în viitorul apropiat, ținând cont că mai mulți jucători s-au plâns de antrenamentele acestuia: "Antrenamentele sunt jalnice. Antrenorul are mereu scuze după meciuri, că jucătorii sunt mereu de vină, că sunt slabi". Mai multe detalii, AICI!

"Pentru mine, că am fost la liga a III-a la FC Argeş sau că am fost la Steaua, am antrenat cu aceeaşi plăcere, aceeaşi pasiune, pentru că iubesc această meserie" Nicolae Dică

 Citește și: 

EXCLUSIV Informații șocante de la un club din Liga 1: "Antrenamentele sunt jalnice, suntem neplătiți de luni de zile, ne trec primele ca salarii"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
bufnila
bufnila  •  06 Ianuarie 2019, 22:57

ce povesti are in el :)))) Tocmai ca este campionatul intrerupt, daca era cineva interesat il lua acum, ca sa se ocupe de pregatire. El asteapta sa inceapa campionatul? Normal ca nu l-a lasat becali sa faca nimic la echipa, la cum gandeste.

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  06 Ianuarie 2019, 21:30
Postat de paul801 pe 06 Ianuarie 2019, 20:40

Dica n-a jucat si n=a antrenat niciodata la Steaua !

Știm. Dica era pe la Fotbal Club FCSB.

gazistu
gazistu  •  06 Ianuarie 2019, 21:29

sa retrogradeze cu chiajna ? ce sda caute acolo? parca Dica voia echipe cu pretentii, nu *** de echipe gen Chiajna si Voluntari!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează