FOTBAL  »  Superliga  »  TRIBUNA ZERO

S-a aflat după 11 ani! Cum era să ajungă un simbol al "câinilor" la FCSB: "M-am întâlnit cu Olăroiu în oraș și mi-a zis să vin"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 aprilie 2017 20:53

Claudiu Niculescu, 40 de ani, noul antrenor al celor de la FC Voluntari, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în cadrul emisiunii Tribuna Zero, de la Europa FM.

Pe parcursul emisiunii, acesta a vorbit despre planurile pe care le are în cariera de antrenor, făcându-le o promisiune fanilor dinamoviști: nu va antrena niciodată FCSB.

"Am vrut să vin la o echipă care să asigure stabilitate din toate punctele de vedere, iar FC Voluntari e o echipă care să poată face asta.  Condițiile de pregătire sunt excepționale aici, trebuie să recunosc asta.

Nu sunt un antrenor blând, pun foarte mult preț pe disciplină. Pe lângă Regulamentul de Ordine Interioară, am și eu niște reguli ale mele, de la care nu mă abat, de exemplu, pun jucătorii să-și dea telefonul pe silențios atunci când intră în vestiar și să nu-l folosească până nu terminăm ședința de pregătire", a spus Clau-gol.

Niculescu a dezăluit că a fost foarte aproape să o preia pe Dinamo în urmă cu doi ani, dar discuțiile nu s-au concretizat la acea vreme.

"Au fost niște discuții cu Dinamo acum doi ani și jumătate, când eram la Mioveni și i-am eliminat din Cupă.

Am avut ofertă concretă, dar din anumite motive i-am refuzat. Sigur în viitor voi antrena Dinamo. La fel, cu siguranță nu voi antrena niciodată la FCSB. N-ar fi corect față de fanii dinamoviști, alături de care am câștigat atâtea trofee", a spus acesta la Europa FM.

Niculescu recunoaște că, pe vremea când era jucător, a fost întrebat de Cosmin Olăroiu dacă vrea să evolueze pentru echipa roș-albastră.

"M-am întâlnit cu Olăroiu în oraș, când era antrenor la Steaua, și m-a întrebat dacă vreau să vin. I-am zis din start că nu.

Nu am avut o ofertă oficială de la club, dar antrenorul echipei m-a întrebat daca vreau să merg acolo", a mai spus Niculescu la Tribuna Zero.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
chris_bu67
chris_bu67  •  11 Aprilie 2017, 07:25
Postat de andy_2008 pe 10 Aprilie 2017, 23:04

Pe post de maturator sau magazioner putea sa vina la Steaua.

prost mai ești mă,du-te cu colinda la cioban să iei niște mărunțiș,***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  11 Aprilie 2017, 00:15

Claudiu Niculescu a fost cel mai bun executant de lovituri libere din România.Peste Balaci, Dobrin, sau Hagi.Statistica nu poate fi bătută cu argumente de doi lei postate de tot felul de anonimi.Cei trei enumerați mai sus, au avut şi driblinguri şi pasă, iar asta i-a făcut mai buni decât Claudiu Niculescu.Dar ca executanți de lovituri libere...Niculescu a fost number 1!

iobag
iobag  •  10 Aprilie 2017, 23:42
Postat de andy_2008 pe 10 Aprilie 2017, 23:04

Pe post de maturator sau magazioner putea sa vina la Steaua.

Daca nici claudiu niculescu n a fost atacant, dinamo n a avut atacanti dupa anul 2000. Mai ales ca in perioada aia steaua a avut si catastrofe gen arthuro sau surdu. Zi zau ca nu era mai bun un claudiu niculescu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează