FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

S-a făcut! Transfer important între două echipe aflate în play-off! A înscris 7 goluri în acest sezon + EXCLUSIV Primele reacții

Articol de GSP - Publicat marti, 09 ianuarie 2018 00:10

Laurențiu Buș (30 de ani) a fost unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai celor de la Botoșani în prima parte a campionatului. Mijlocașul născut în Cluj a semnat în această după-amiază cu Astra Giurgiu, altă formație aflată pe loc de play-off. 

Aflat în ultimele 6 luni de contract, jucătorul a fost cedat contra unei sume de bani la Astra, unde va fi antrenat de Edi Iordănescu. În cele 21 de meciuri disputate în Liga 1, fotbalistul a înscris de 7 ori și a oferit două pase decisive. 

Impresarul Bogdan Apostu a explicat detaliile acestui transfer între două dintre candidatele la play-off:

"Au existat negocieri intense în ultimele zile, iar în cele din urmă Astra și Botoșani au ajuns la un acord asupra sumei de transfer. Laurențiu avea o clauză conform căreia poate pleca pe o anumită sumă de bani în cazul în care Botoșani nu îi prelungește contractul cu încă 3 ani.

El era în ultimele 6 luni de contract, iar în felul acesta am realizat un transfer benefic pentru toată lumea. Oamenii din conducerea celor de la Botoșani sunt exemple, atât de comportament, cât și de conduită, pentru fotbalul românesc", a zis Bogdan Apostu pentru GSP.RO.

600.000 €este cota pe transfermarkt a lui Laurențiu Buș 

Prima reacție a lui Laurențiu Buș:

"Le mulțumesc celor de la FC Botoșani. În special colegilor, conducerii, suporterilor și antrenorilor care m-au ajutat foarte mult. Lor le datorez oferta asta și noua provocare. Le mulțumesc enorm de mult.

Sunt golgeterul echipei, cred că ăsta a fost și motivul pentru care mi-a fost mai greu de crezut că se va realiza acest transfer. Domnul Iftime a fost foarte înțelegător și mi-a permis să merg.

Dar nu m-am dus pe gratis, se primește o sumă de bani, deci e ok. Abia aștept să ajung la Astra, să lucrez cu Edi. Schimb orașul, dar mă bucur că mă duc undeva unde știu că este o atmosferă foarte bună.

Voi da din nou peste un antrenor foarte bun, așa cum este și Mister Costel Enache. Abia aștept să merg. Păcat că nu l-am prins și pe fratele meu să jucăm împreună. Anul 2017 a fost foarte bun pentru mine. Porensc cu o ambiție puternică și în acest an.

Vreau să ne calificăm în play-off și sunt sigur că vom reuși și ne vom revedea acolo cu FC Botoșani. O lăsăm pe Dinamo în afara play-off-ului", a zis Laurențiu Buș pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Ianuarie 2018, 13:36

acum sa zica lumea ca astra e satelitul botosaniului,prostii prostilor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează