FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

S-a întors în România după 7 ani și declară: "E cel mai bun antrenor cu care am lucrat în toată cariera"

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 14:14

Astra Giurgiu a câștigat primul amical al iernii, 2-0 cu Karmiotissa, după o evoluție excelentă a lui Florentin  Matei, care a deschis scorul din lovitură liberă. 

Matei a vorbit despre revenirea în fotbalul românesc, dar și despre așteptările pe care le are alături de Astra. 

"Mi-am dorit foarte mult să revin acasă, eram plecat de 7 ani și îmi doream o pauză. Am semnat cu Astra pe 5 luni, iar obiectivul principal e să intrăm în play-off, apoi vom vedea. E un grup frumos aici și m-am acomodat din prima zi. E normal, sunt români de-ai mei. Eu eram obișnuit cu străinii, dar o să fie bine.

Nu e chiar ușor să stai atâta timp printre străini. Eu în ultimii ani an am stat doar 5 zile acasă și asta mi-a pus capac și n-am mai rezistat psihic.

Ne pregătim pentru această perioadă infernală. De asta muncim zi de zi, avem 4 meciuri grele, trebuie să câștigăm ca să intrăm în play-off și să ajungem cât mai sus. Îmi doresc să ajut echipa cât mai mult. Îmi fac treaba cât mai bine la antrenamente și la meciuri și sper să ajut această echipă. Edi Iordănescu e cel mai bun dintre toți antrenorii care am lucrat în cariera mea. ", a declarat Matei pentru GSP.ro. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează