FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

S-a stabilit arbitrul de la Steaua - Voluntari » A condus un meci ciudat al roș-albaștrilor în urmă cu trei ani

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 februarie 2017 19:33

Bucureșteanul Andrei Chivulete (30 ani) va fi la centrul partidei de duminică dintre Steaua și FC Voluntari.

Acesta va fi ajutat de asistenţii Vladimir Urzică şi Mircea Grigoriu, în timp ce Horia Mladinovici va fi arbitru de rezervă.

Observatorii întâlnirii de mâine vor fi Eduard Dumitrescu şi Adrian Ionescu.

Va fi abia a treia oară când Chivulete va oficia un joc al Stelei în Liga 1: cu el la centru, roș-albaștrii s-au impus fața lui CFR Cluj în 2015, scor 1-0 și au pierdut meciul de pomină cu FC Vaslui din urmă cu trei ani, scor 0-1, pe marginea căruia s-a discutat îndelung.

Atunci, Laurențiu Reghecampf a menajat mai mulți jucători, iar FC Vaslui s-a impus surprinzător în Ghencea cu 1-0, consemnând prima înfrângere a Stelei pe teren propriu după mai bine de un an. Temwanjera a înscris unicul gol al partidei. Jucătorii Vasluiului au ajuns în Capitală cu câteva ore înaintea meciului, pentru că erau în grevă, iar cota lor la o victorie în deplasare cu Steaua era 21! Rugat să comenteze rezultatul, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat la acea vreme pentru TV Dolce Sport: "Este dificil să răspund... Doriți o reacție din partea mea care nu își găsește locul".

  • Partida dintre Steaua și FC Volunari se va disputa duminică, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
zizu
zizu  •  12 Februarie 2017, 06:41
Postat de bakunin pe 11 Februarie 2017, 21:43

On3nistul asta mai are un pic si-l face pe Negoita liberal, sau orice altceva decat psd-ist; eventual un martir al tranzitiei :)))))

onan3st *** fi eu dar tu clar esti g3rist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fangigi
fangigi  •  12 Februarie 2017, 01:28
Postat de conasu_boeru pe 11 Februarie 2017, 21:02

Acum e trimis pentru altă treabă de Deaconu !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Februarie 2017, 23:05

Mâine se va bate iar recordul negativ de asistență la un meci din Liga I ! Dacă ieri au fost 74 de spectatori la Tg. Mureș , ne așteptăm la 37-40 ai fcsb cu Voluntari !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează