FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 0-3

"Să vină banii la băieți" » Mutu le dă o veste uriașă jucătorilor: "Sunt prime cum n-au mai fost până acum"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 23:05

Adrian Mutu, managerul celor de la Dinamo, a comentat victoria superbă obținută de echipa sa pe terenul lui CFR, scor 3-0.  

"Cred că merităm să fim pe primul loc după acest play-off extraordinar, pe care îl jucăm cu stil. Trebuie să ne bucurăm de primul loc.

Vreau să-i felicit pe jucători și pe Cosmin Contra, dar și pe suporteri, care au făcut o atmosferă incredibilă, entuziasmantă. 

Sper ca în viitorul apropiat să avem stadion, unul fără pistă, și să ne bucurăm alături de suporteri. 

Hanca e Serginho, a marcat un gol extraordinar, a marcat în stilul lui Zidane. E un băiat care a crescut foarte mult. Golul este încununarea unui sezon extraordinar, sper să o țină tot așa și la Dinamo și la echipa națională", a spus Mutu.

Managerul "câinilor" a declarat că finanțatorul dinamoviștilor le-a pregătit jucătorilor prime substanțiale în cazul în care echipa va termina pe unul dintre primele două locuri. 

"Sunt prime pentru titlu, sunt prime foarte mari oferite de Negoiță, cum n-au mai fost, atât pentru titlu, cât și pentru locul doi.

Mă deranjează că CSU nu intră echipa cea mai bună în meciul cu Viitorul, dar e alegerea celor de acolo. Poate fi un plus sau un dezavantaj, vom vedea ce va fi", a declarat Adrian Mutu, la TV Dolce Sport.

Dinamo a învins-o pe CFR Cluj, scor 3-0, și a urcat temporar pe primul loc în clasament (AICI ai DETALII despre partidă)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
887888274661367
Pompiliu Bota  •  07 Mai 2017, 10:28

Banii la care baieti, la clujeni poate.

corectu
corectu  •  07 Mai 2017, 07:59

Banii sunt de la partid?

corectu
corectu  •  07 Mai 2017, 07:58

S-a facut blat si la meciul Dinamo-Resita 5-0.Dudu georgescu a dat toate cele 5 goluri pentru ca sa ia Gheata de aur.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează