FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - FCSB

Ioan Ovidiu Sabău, amuzat când a fost întrebat cine ar învinge la un meci de box între Dan Nistor și Alex Chipciu: „Fără gol marcat!” + Ce a sesizat la FCSB

Ioan Ovidiu Sabău, foto: Imago Images
Ioan Ovidiu Sabău, foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 17 februarie 2024 22:35 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 23:22

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul de la U Cluj, a prefațat meciul de luni cu FCSB și a vorbit despre gluma despre bătaia dintre Nistor și Chipciu

  • Meciul U Cluj – FCSB va închide etapa #26, luni, de la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1. ”Șepcile roșii”, cu 33 de puncte, speră la play-off. Roș-albaștrii sunt lideri și vor să mențină distanța la 9 puncte față de Rapid.
A dezvăluit în direct salariul lui Dorinel Munteanu, iar MM Stoica a reacționat instant: „Nu e normal să ia atât”
OȚELUL
A dezvăluit în direct salariul lui Dorinel Munteanu, iar MM Stoica a reacționat instant: „Nu e normal să ia atât”

Ioan Ovidiu Sabău mulțumit după antrenamente: „Este prima dată. Echipa va arăta bine!”

Ardelenii au remizat, scor 2-2, cu FCSB, în tur, pe Arena Națională, nu concep să piardă luni seară pe Cluj Arena. Mai ales că se anunță peste 20.000 de oameni în tribune!

„Suntem foarte bine pregătiți, am avut o săptămână bună. Terenul ne-a permis să ne antrenăm normal, a arătat foarte bine. Este prima dată când putem spune că ne-am antrenat ca echipă profesionistă, echipa va arăta bine!

Noi timp de 3 săptămâni ne-am antrenat pe sintetic. Nu vreau să-mi găsesc scuze, am făcut și eu greșeli, dar când te antrenezi în fiecare zi pe un sintetic foarte dur și apoi vii să joci, e cu totul altceva. Nu poți!

Noi am pierdut tot ce-am făcut bun în Antalya. Intensitatea antrenamentelor, dueluri, aici am pierdut 50 la sută”, a declarat Sabău la conferința de presă de sâmbătă.

Astea sunt meciuri adevărate, pe care le aștepți cu emoție, nu cu teamă. Cu 20.000-25.000 de oameni în tribune, astea sunt partidele ce-mi plac!
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău știe cum o poate învinge pe FCSB: „Să nu ne mai admirăm! Trebuie să alergăm mai mult”

Neluțu Sabău o apreciază pe FCSB, pe care o consideră cea mai în formă echipă din Liga 1. Dar U Cluj vine după o repriză secundă fulminantă pe ”Ion Oblemenco”, unde a scos in extremis un 2-2 cu Universitatea Craiova după ce oltenii au condus cu 2-0.

Ardelenii au obținut doar un punct în ultimele trei etape, după alte două eșecuri, cu Iași și cu UTA.

„FCSB e o echipă care s-a maturizat, echipa cea mai în formă. Sunt automatisme de joc. Are jucători foarte buni precum Coman, Olaru, Băluță… Este o echipă foarte bună de contraatac, cu jucători de viteză. O formație ce are multă încredere în momentul de față.

Noi nu am arătat deloc bine, cu excepția celei de-a doua reprize de la Craiova. Ceea ce înseamnă că vom arăta foarte bine cu FCSB! Adevărata față a echipei este cea din a doua repriză de la Craiova.

Toți și-au analizat randamentul, toți au jucat sub nivelul lor. Trebuie să ne dăm restart, trebuie să dăm mai mult, mai bine. Am arătat bine fizic de multe ori, am arătat bine, indiferent de adversar, dar când ne-am admirat prea mult, când am avut o impresie prea bună despre noi... Și greșeala mea, probabil, că n-am avut continuitate în rezultate.

Trebuie să jucăm cu mult curaj, să alergăm foarte mult, mai mult decât FCSB. Să ai mingea, posesia, dar să fii atent să nu te deschizi prea mult! Nu ne putem deschide foarte mult, pentru că e o echipă căreia nu trebuie să-i lași spații. Trebuie să fim foarte, foarte atenți!”, a comentat fostul component al Generației de Aur.

Vali Gheorghe și-a găsit energia, motivația, a intrat pe teren, a făcut diferența. Undeva la 30-35 de minute, toți au jucat foarte bine în partea secundă de la Craiova. Totuși, am arătat ca o echipă de locul 5-6, câștigând respectul oamenilor
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Cine ar bate între Dan Nistor și Alex Chipciu: „Ar fi 0-0, fără gol marcat”

Chestionat în finalul conferinței de presă despre ceea ce s-a întâmplat în pauza meciului din Bănie, mai ales că Dan Nistor a spus, inițial, că ar fi existat un conflict între el și Alex Chipciu, Neluțu Sabău a oferit un răspuns serios, după care s-a amuzat și el de situație.

„Cât sunt eu în vestiar nu va exista așa ceva (n.r. - vreun conflict)! E bine că mai sunt și astfel de glume, nici vorbă. Doar eu am vorbit la pauză.

(Cine ar câștiga o eventuală bătaie între Nistor și Chipciu) Ar fi 0-0, fără gol marcat! (râde)”, a reacționat Sabău.

„La pauză, a fost o mică ceartă în vestiar între mine și Chipciu. Ne iubim foarte mult și am vrut să ne batem. Asta a fost, ne-am bătut în vestiar, apoi am intrat pe teren și am obținut un rezultat bun”, a reacționat, inițial, Nistor la flash-interviul de după meci.

Ulterior, Chipciu a declarat pentru GSP.ro că a fost doar o glumă a decarului lui U, iar Nistor a ieșit public și a transmis că a fost numai o declarație a lui ce s-a dorit amuzantă.

Sunt convins că Ianis Stoica a avut niște motive extraordinare... Să plece... Toată telenovela, toate scenariile, toate au fost gândite și regizate! Suntem și noi în fotbal de atâta vreme. Spun multe despre tine ca om asemenea scenarii, apoi să spui una-alta. Trebuie să-și asume, nu că cineva din club, că atmosfera, că financiar... Șmecherii ieftine!
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, conferință de presă înaintea duelului cu FCSB

Citește și alte știri: 

EXCLUSIV Mircea Lucescu a explicat pentru GSP.ro de ce i-a revăzut pe jucătorii lui Dinamo: „N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii”

EXCLUSIV // VIDEO A fost doar rivalul roș-albaștrilor, dar vede FCSB campioană: „Nu văd a doua, nu mai zic de a treia!”. Fostul mare atacant atacă o problemă serioasă: „Criză de numărul 9”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
RaduConsulu1977
RaduConsulu1977  •  18 Februarie 2024, 07:19

Respect, Neluțu Sabău. Multa baftă mâine si haide “U”!!!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  18 Februarie 2024, 00:11

Hai, Sabau, tata, macar un egal. Mama ei de treaba. Hai ca se poate. Scapa-ne de ciuma fcsb.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează