FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - GAZ METAN MEDIAȘ 0-0

Salvați de portari » ASA a remizat cu Gaz Metan, 0-0, iar salvarea de la retrogradare pare o utopie

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 12:07

Într-un meci în care singurii evidențiați au fost portarii celor două echipe, ASA Târgu Mureș și Gaz Metan Mediaș au terminat la egalitate, scor 0-0, în cel de-al doilea meci din runda a opta a play-off-ului. 

Ciolacu a ratat o ocazie uriașă în minutul 21. Aflat în poziție ideală, atacantul lui ASA a fost blocat în ultimul moment de goalkeeper-ul Gazului, Greab.

Prima repriză s-a încheiat cu șutul înșelător al lui Crețu de la peste 30 de metri, care și-a încercat norocul de la distanță după ce l-a văzut ieșit pe Pap.

Bic a ratat o ocazie bună pentru medieșeni în minutul 59, când a șutat mult peste poartă după ce luase pe cont propriu o acțiune.

Nou-intratul Sabrin Dănuț Lupu a mai ratat o ocazie uriașă în minutul 76, șutul său din opt metri fiind blocat de Eduard Pap.

În minutul 80, Eric a șutat puțin peste, din interiorul careului de șase metri.

Greab i-a salvat pe medieșeni în minutul 86, atunci când a blocat două șuturi periculoase ale gazdelor, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0.

În urma rezultatului de egalitate, ASA rămâne pe ultimul loc, cu 13 puncte și șanse din ce în ce mai mici de a evita retrogradarea.

De partea cealaltă, Gazul a acumulat 30 puncte și se situează pe locul doi în clasamentul play-out-ului, departe de emoțiile retrogradării.

FINAL» ASA Târgu Mureș - Gaz Metan Mediaș 0-0
TEXT 

Echipele de start:

ASA Târgu Mureș: Ed. Pap - Velayos, M. Constantin, Tudose, G. Mendy - Gorobsov, E. Dică - Nicoliță, Ferfelea, Sin - Ciolacu
Rezerve: B. Moga, C. Cherteș, Candrea, C. Rus, V. Dulap, V. Petra, V. Lemnaru
Antrenor:
Ionel Ganea

Gaz Metan Mediaș: Greab - V. Crețu, Buzean, Trtovac, Rugasevici - Bic, Danci - Al. Munteanu, Eric, Curtean - Sikorski
Rezerve: Pleșca, C. Petre, Itoua, D. Olaru, Buziuc, S. Lupu, R. Romeo
Antrenor:
Cristi Pustai

 
 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează