FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 2-0

Sânmărtean, contre cu fanii lui Dinamo: "Pe cine am vândut, mă? Mai taci din gură!"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 10:19

Lucian Sânmărtean a debutat la FC Voluntari în partida pierdută de ilfoveni cu 0-2 în "Ștefan cel Mare" și a fost implicat în mai multe schimburi de replici cu fanii dinamoviști prezenți la meci.

Înainte de a accepta oferta de la Voluntari, mijlocașul a refuzat Dinamo, iar în timp ce se afla în zona mixtă a fost ținta suporterilor dinamoviști, care i-au reproșat că "i-a vândut" prin alegerea făcută.

"Pe cine am vândut, mă? Pe tine te-am vândut? Mai taci, mă, din gură! Păi, ce am fost la Dinamo să vă vând?", a răspuns Lucian Sânmărtean, conform TV Digi Sport.

Fotalistul a menționat că nu a răspuns provocărilor venite din tribune în timpul meciului, când a fost înjurat în mai multe rânduri de susținătorii "câinilor".

"Înjurături și apostrofări au fost mai mereu pe terenurile de fotbal. Nu e o chestie care mă surprinde cu nimic, mare lucru. Ei au înjurat, și-au vărsat amarul, eu am tăcut, m-am uitat la ei și cam atât, cam așa se rezolvă. Când intri în polemică cu fanii, nu e bine", a adăugat Sânmărtean pentru sursa citată.

Citește și: 5 lucruri care nu s-au văzut la TV în meciul dintre Dinamo și Voluntari » "Spiritul" lui Lazio, pe stadion + Cum a dat-o la pace un jucător cu fanii și mesaje speciale pentru doi conducători dinamoviști

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
calinescu_
calinescu_  •  12 Decembrie 2017, 22:21

SARACUL SANMARTEAN ....!!!! TOATA CARIERA A FOST UN NEPUNTINCIOS ....!!!! LA 35 DE ANI A DAT DE ALIMENTATIA LUI NEUBERT SI SE CREDE EXACT CE N-A FOST PANA ACUM , ADICA MARE FOTBALIST ....!!!!! E ZERO BARAT ....!!!! VENIREA LUI LA VOLUNTARI E INCEPUTUL SFARSITULUI ......!!!! ACOLO ERAU MARINESCU SI CERNAT CARE AU 10 CLASE PESTE SANMARTEAN ...;...!!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Decembrie 2017, 12:43
Postat de spinoza pe 12 Decembrie 2017, 12:28

Doar bucuria injuraturilor le-a mai ramas fanilor ***!

zici tu in timp ce injuri :))))))))))))))

spinoza
spinoza  •  12 Decembrie 2017, 12:28

Doar bucuria injuraturilor le-a mai ramas fanilor ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează