FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Sânmărtean dezvăluie motivele pentru care a refuzat Dinamo: "Am pățit asta la Steaua"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 noiembrie 2017 14:13

Lucian Sânmărtean a semnat un contract valabil până în vară cu FC Voluntari și a explicat la prezentarea oficială care a fost motivul pentru care a refuzat oferta avută de la Dinamo.

Mijlocașul de 37 de ani susține că la Dinamo nu ar fi așteptat nimeni să se pună la punct cu pregătirea fizică.

"Dacă mergi la un club ca Dinamo, nu stă nimeni să te aștepte. Din prima am avut deschidere aici, m-au primit la antrenamente. Echipa este un foarte bună, un mix bun între bătrâni și tineri.

La Voluntari am altă liniște decât la Dinamo. La Dinamo și la Steaua vei fi mereu expus", a spus Sânmărtean în cadrul unei conferințe de presă la care a participat alături de Claudiu Niculescu.

De-a lungul carierei, Sânmărtean a evoluat pentru Gloria Bistrița, Panathinaikos, Utrecht, FC Vaslui, Steaua, Al-Ittihad, Pandurii și Al-Taawoun.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
minell73
minell73  •  24 Noiembrie 2017, 18:44

Echipele primăriilor merg bine,cu bani de la bugetul local,acolo unde oamenii de rand plates taxele si impozitele imense. Traiasca comunele din prima liga.

redshow
redshow  •  24 Noiembrie 2017, 17:58

I-a fost rusine sa spuna ca la varsta lui nu-si mai permite sa joace pe-o ciorba :))) A ales clubul mai bogat ...din pacate

1260234347346768
Ioan Trisi  •  24 Noiembrie 2017, 17:34

Si la foarte multe alte echipe din L1 se pot lua bani degeaba (cred ca la toate),asta daca te uiti la ce rezultate avem.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close