FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Sânmărtean nu renunță la fotbal, deși face 38 de ani la anul: "Asta e motivația mea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 22:00

FRF i-a făcut retragerea din națională lui Lucian Sânmărtean în 2017, dar mijlocașul revenit în fotbal la FC Voluntari spune că nu vrea să lasă cariera de fotbalist prea curând.

Deși la anul va împlini 38 de ani, "magicianul" Voluntariului spune că încă are motivația necesară pentru a continua în fotbal.

"Odată ce te-ai oprit din cariera de sportiv și ai luat o pauză mai îndelungată, revenirea și reintrarea în formă, într-un grup, într-un sistem și într-o competiție, e destul de grea. Motivația e foarte simplă: fotbalul care încă nu mă chinuie.

Fizicul care încă nu mă chinuie. Mă simt destul de bine fizic și asta e foarte important. Nu știu care va fi traiectoria vieții mele dupa fotbal, ideea e că vreau să rămân în fotbal, îmi place, acest sport l-am iubit așa de mult încât mi-ar fi greu să renunț", a spus Sânmărtean la Pro tv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
gannicus2014
gannicus2014  •  02 Ianuarie 2018, 19:04

hai cu Luci la Euro 2040 !

haideusicfr
haideusicfr  •  30 Decembrie 2017, 12:31

Deac s-a "trezit"la 30 de ani.

calinescu_
calinescu_  •  30 Decembrie 2017, 11:17

PUNGULITZELE LUI NEUBERT L-AU TREZIT PE ADORMITUL DE SANMARTEAN .....!!!! DIN PACATE PENTRU EL, E PREA TARZIU ....!!!! O PARANTEZA , OARE TORJE CAND SE VA TREZI ???? TOT LA 38 DE ANI ...?????? DE FAPT SI HAGI S-A TREZIT PE LA 30 .. IAR MUTU NICIODATA .....!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează