FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Sânmărtean povesteşte că a negociat cu CFR Cluj: "Am zis să încerc să am o discuţie cu dânşii"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 09:28

Lucian Sânmărtean povesteşte că în 2009, înainte de a ajunge la FC Vaslui, a negociat cu CFR Cluj, iar de serviciile sale s-a interesat şi FCSB.

Mijlocaşul susţine că a dorit să poarte mai întâi discuţii cu CFR şi FCSB, însă nu s-a înţeles cu niciuna din cele două echipe şi a ajuns la formația patronată de Adrian Porumboiu.

"Domnul Porumboiu a fost primul care m-a sunat. Mi-a zis: «Vreau să vii la echipă, mie îmi plac jucătorii cu har, vreau să vii la mine, uite ăştia sunt banii». Eu am zis, «Dom'le, uite, se interesează Steaua, se interesează CFR, vreau să încerc să am o discuţie cu dânşii. Dacă nu se rezolvă şi mai vreţi să vin la dumneavoastră la echipă, cu toată plăcerea».

Şi omul a fost foarte, foarte pozitiv, fiindcă atunci avea jucători. Avea jucători buni şi eram mai degrabă o plombă sau încă un jucător la echipă. De asta nici nu am insistat foarte tare să merg la Vaslui.

Am stat, am discutat şi cu CFR-ul, nu ne-am înteles. Şi l-am sunat eu pe domnul Porumboiu. Zic, «Dom'le, dacă mai ai nevoie, eu vreau să vin la tine la echipă». Şi a zis, «Copile, mâine te aştept». Ne-am pus pe drum, ne-am întâlnit, am semnat", a declarat Sânmărtean la TV Telekom Sport.

După despărţirea de FC Utrecht în 2008, Sânmărtean a ajuns la Gloria Bistriţa liber de contract, iar în vara lui 2009 a semnat cu FC Vaslui.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  14 Decembrie 2017, 10:33

A facut meciuri superbe la Vaslui. Avea si cu cine. Poate din aceasta cauza ii iert lui Porumboiu o parte din neroziile pe care le debiteaza din cand in cand. A ridicat la viata o zona unde vara seaca paraiele, iar iarna ingheata burlanul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează