FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI SFÂNTU GHEORGHE, AZI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Șansa răzbunării, amânată? » Om de bază la Sepsi, Patrick Petre e în pericol să rateze meciul cu Dinamo

FOTO: Ionuț  Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 09:09

Patrick Petre (20 de ani) își dorea foarte mult să joace diseară în meciul cu Dinamo pentru a-și demonstra valoarea în fața echipei la care a crescut, dar mijlocașul stânga împrumutat la Sepsi s-ar putea să fie doar spectator. 

Fotbalistul s-a accidentat la genunchi, iar prezența sa este incertă. Cei de la Sfântu Gheorghe nu ar dori să riște o eventuală agravare a problemelor lui Patrick. 

"Mă bucur că Patrick are un start bun de campionat, cred că am luat decizia bună în ceea ce-l privește. Sperăm să joace cât mai mult acolo, să revină cu o altă mentalitate pentru a fi titular la Dinamo", a declarat Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo.

1 golși 2 pase decisive a reușit Patrick în actuala stagiune pentru Sepsi

  • Dinamo - Sepsi e azi, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zizu
zizu  •  21 August 2017, 10:24

de ce razbunare? da ce petre nu poate sa faca asa cum fac fcsb istii? mai trage un penalty,mai joaca vals etc? doar e moda lansata de fcsb..! imprumuta jucatori si le pune clauza sa nu joace cu ei sau joaca cum ....apuca..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează