FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Săpunaru la CFR Cluj prinde contur » Edi Iordănescu explică în ce condiții va ajunge fundașul în Ardeal + Ce se întâmplă cu Deac și Omrani

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 16:11

Edi Iordănescu a vorbit despre eventualitatea unui transfer al lui Cristi Săpunaru (34 de ani) la CFR Cluj. Antrenorul susține că singura condiție ca fundașul să ajungă la campioana României e să-și rezilieze contractul cu Kayserispor.

"Săpunaru e sub contract deocamdată. E un jucator care nu mai are nevoie de prezentare. Dacă, printr-o minune, va rămâne liber de contract, cu siguranță va deveni o prioritate pentru noi", a declarat Edi Iordănescu, potrivit Pro X.

Tehnicianul ardelenilor a vorbit și despre Deac și Omrani care ar putea părăsi echipa în următoarea perioadă.

"Deac mi-a spus că mai așteaptă două-trei zile pentru a primi o propunere concretă, iar dacă aceasta nu va veni, rămâne la noi.

La Omrani e o situație mai complexă. Am înțeles că există o ofertă pentru el din China. Va fi o pierdere mare dacă va pleca. Se poate duce și la FCSB, dar va trebui plătită o sumă foarte mare în schimbul său", a adăugat Iordănescu Jr..

Citește și:  Omrani n-a plecat cu CFR în cantonament! Ce se va întâmpla în următoarele zile cu jucătorul dorit de FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează