FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Scandal cu jucătorii lui CFR în prim-plan » Totul a pornit de la iubita unui fotbalist

Captură Cancan +5   FOTO
Captură Cancan

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 11:12

Mai mulți jucători de la CFR Cluj au mers la festivalul Untold după victoria în fața Concordiei Chiajna, scor 2-1, însă pe holurile Arenei din Cluj tensiunea a atins cote maxime.

Ardelenii au sărbătorit cu mai multe pahare de alcool primul succes din campionat, scrie Cancan. Printre jucătorii prezenți s-au numărat Arlauskis, Omrani, Djokovic și Camora

Portarul a fost cel mai activ dintre cei patru și chiar s-a hârjonit cu apropiații săi. Unuia i-a dat intenționat peste mâna cu care ținea berea pentru a o arunca, totul în glumă.

Potrivit sursei citate, spre dimineață pe holurile stadionului s-a iscat un adevărat scandal, totul pornind de la cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, iubita lui Adrian Rus. Jucătorul ardelenilor s-a certat cu Adrian Mureșan, fostul prieten al artistei, moment în care au intervenit bodyguarzii, care l-au evacuat pe fotbalist.

Colegii fundașului au încercat disperați să-l salveze pe Rus, însă fără nicio șansă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
960317577335949
Andrei Dorin  •  08 August 2018, 20:37

Echipa de cotonogari nu se dezminte

1_0_1_0
1_0_1_0  •  07 August 2018, 22:50

Oare cine a zămislit "știrea " asta? Voi sunteți *** rău. Ce *** ***? Nu l-ați mai găsit pe Tănase simulatorul în cârciumă sau vă *** *** prea tare de CFR? Vai de zilele voastre....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează