FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Scandal la Craiova, din cauză că Mititelu a fost lăsat să intre pe noul stadion! Olguța ar fi făcut o criză de nervi și a dictat măsuri dure

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 13:43

 Adrian Mititelu a vizitat arena care se construiește în Craiova. Fostul patron al Universității acuză fostul primarul orașului, Lia-Olguța Vasilescu că ar fi concediat paznicii de la stadion care i-ar fi permis accesul în complex.

"Incredibil dar adevarat! Boala de putere a psd-istilor atinge cele mai inalte culmi! Au fost dati afara paznici care erau in serviciu in ziua in care eu si alte 3-4 persoane am vizitat noul stadion!!!!

Olguta Vasilescu este un om bolnav, a depasit orice limita! A facut atit de mult rau acestui club!", a scris Mititelu pe pagina sa de Facebook.

Sunt de notorietate certurile dintre cei doi, motivul fiind înființarea echipei CS U Craiova, care activează acum în Liga 1 și a cărei existență e contestată de omul de afaceri.

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga
Superliga
Lung Jr. s-a despărțit de Poli Iași » Semnează cu o echipă de play-off din Superliga

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (26)
risc_mix
risc_mix  •  26 Mai 2017, 21:42
Postat de fly_vyp pe 26 Mai 2017, 17:52

Domnilor jurnalisti, ce tot cantati in struna acestui impostor? Daca la biroul unui jurnalist din cadrul trustului dvs ar veni alt jurnalist de la un trust concurent, iar acesta (prin siretlicuri) si-ar insusi un articol pe care il pregatiti pentru public, credeti ca patronul dumneavoastra ar fi incantat sau ar lua masuri? Ori datorita faptului ca ati pierdut acreditarea de la CSU procedati in acest mod? Asta nu mai este jurnalism. Imi pare rau.

Baa,nu mai bate campii.Aici nu e vorba de un obiectiv privat ci de o investitie din bani publici.Acest stadion e facut si cu banii lui mititelu.Deci nimeni din tara asta nu-i poate interzice nici lui ,nici mie, nici tie sa viziteze stadionul.Toti suntem platitori de taxe si impozite si vrem sa vedem ce se face cu banii nostri.Nu e proprietea olgutei sau a ma'sii.Numai ca femeia si-a cam ,,pierdut uzul ratiunii'',a devenit foarte aroganta

1643970192528321
Valentin Diaconu  •  26 Mai 2017, 17:10

D-lor de la GSP, daca va respectati ca ziaristi, trebuia sa cere-ti un pnct de vedere d-nei Olguta Vasilescu in legatura cu acesta postare si dupa aceea sa-i face-ti publicitate acestui "COCALAR" - meseria lui de baza (cred ca nu-i este rusine cu ea), sau acest gropar al Stintei Craiava.

159559391059579
George Ionescu  •  26 Mai 2017, 17:04

Normal ca voua, celor de la GSP, vi se pare normal ca paznicii sa permita intrarea oricarui individ pe santier. Adica voua vi se pare normal ca oricine sa intre la voi in redactie cu acordul paznicilor. Ati coborat prea jos. Pacat. Acum cativa ani plateam abonament la voi. Acum nu meritati nici macar un simplu clik.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează