FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Scandal la Dinamo! Rednic vrea să renunțe la un titular din cauza problemelor disciplinare

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 decembrie 2018 13:00

Dinamo este pe locul 11 în Liga 1, departe de play-off, iar după 1-1 cu FC Hermnannstadt, situația este și mai tensionat.

Mijlocașul panamez Armando Cooper, 31 de ani, ar fi lipsit nemotivat de la antrenamentul de azi, anunță Radio Dinamo 1948.

Jucătorul nu ar fi prima abatere de acest gen, iar antrenorul Mircea Rednic s-ar fi săturat de comportamentul acestuia. Astfel, Cooper ar fi fost trecut pe lista de transferuri, urmând ca în iarnă sa plece de la Dinamo.

Cooper a venit la Dinamo în august 2018, iar în acest sezon a bifat 9 partide.

450.000 €este cota lui Armando Cooper, potrivit transfermarkt

La finalul lunii octombrie, după Chiajna - Dinamo 0-0, Armando Cooper a intrat în conflict cu fanii"câinilor" și a vrut să plece. (Detalii AICI)

"Cooper chinuie iarba când calcă. Plânge iarba, mă, când calcă amărâtul ăsta! Uite, săracul, ce mobilitate are! E țăruș în teren, săracul de el!"
Cornel Dinu la TV Telekom Sport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
senatorddb
senatorddb  •  09 Decembrie 2018, 18:44

Vad k la comentarii acide și la răutății suntem primii.mai bine propuneți soluții de remediere,poate cineva se va trezii.ddb#96

argus
argus  •  09 Decembrie 2018, 18:28

(continuare) ...Ajung, de unde am plecat spunand ca in timp ce Bratu a lucrat cu "materialul clientului", blocat in initiativa de a transfera jucatori (ma refer la jucatori "costisitori", cu valoare recunoascuta) "Vulpea" are mana libera la transferuri, motivand fie "lipsa de valoare a jucatorilor, fie atitudinea in joc a acestora ( alta gaselnita tip "Vulpe": "...jucatorii nu au barbatie, nu se implica, nu..."). Astept cu nerabdare momentul in care "procurorul", in primul rand, va face o analiza la fel de critica, obiectiva, a rezultatelor, modului in care manageriaza (?) echipa, "Strambul"! Altfel, imi doresc ca Dinamo sa aibe jucatori care sa aiba valori apropiate (macar!) cu cele ale lui Dinu (sa-i dam Cezarului ce-i...) Lupescu, Munteanu, Popa - ce fundas stnga!!!), Raducioiu s.m.a.). iar criteriile de selectie, transfer, sa vina DUPA o analiza serioasa a jucatorilor ce-i are deja "in curte"!

argus
argus  •  09 Decembrie 2018, 18:26

Rednic versus Bratu? O aiureala "a la David si Negoita"! (sau invers?) Cum poti sa dai credit unuia ca Rednic, care stia (sau ar fi trebuit sa stie, sa cunoasca prestatia, valoarea jucatorilor la preluarea echipei, dar care, la primul insucces sau egal sub "bagheta lui", a inceput sa strambe din nas? A inceput imediat cu pretentii, cu transferul de jucatori ("Luanezi"? poate...) spunand nici mai lt, nici mai putin ca "echipa nu are jucatori de valoare" (citat din memorie)!? Pai, "coane Strambule" (de fapt esti mai curand o "vueculpe"), nu era de datoria ta ca inainte de a-ti da acordul sa vii "pe banca", sa stii si cum "arata" echipa, valoarea jucatorilor? Asa ar fi fost cinstit, asa ar fi procedat orice antrenor profesionist! Dar NU si "Strambul"! Somer fiind "a dat cinstea pe rusine"! Pai, sa revenm la Bratu, aducandu-ne aminte ca a avut numai "talpi" din partea conducerii clubului, in care, din pacate, Cornel Dinu a dat cu "sapaliga", jignit fiind de invitatia facuta de Bratu la "un joc de sotron" ("ce indrazeala, ce obraznicie ce...?"). Ca "procurorul" la luat "la misto" cu jocul de sotron, n-are importanta (LUI ii este permis orice, nu-i asa?), importanta este "obraznicia" lui Bratu (Dinu nu a fost "obraznic" ci doar "insultator", ca sa vezi!). Ajung, de unde am plecat spunand ca

Vezi toate comentariile (42)
Comentează