FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUDERE

Scandal la FC Voluntari » Ce s-a întâmplat cu jucătorul care l-a înjurat pe Claudiu Niculescu în timpul meciului cu FCSB

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 17:31

Pentru prima oară de când a preluat-o pe FC Voluntari, Claudiu Niculescu se confruntă cu probleme în ceea ce priveşte relaţia cu propriul vestiar.

Imediat după ce a marcat în meciul din prima etapă cu FCSB, atacantul Adrian Bălan a avut o reacţie extrem de virulentă la adresa lui Claudiu Niculescu, pe care l-a înjurat.

Reacţia clubului nu a întârziat să apară. Astfel, ca urmare a unui referat întocmit de Claudiu Niculescu, jucătorul de 27 de ani a fost trimis la echipa a doua pentru o perioadă de până la trei luni, anunţă TV Digi Sport.

O decizie finală în privinţa duratei "exilului" lui Bălan la "satelitul" din Liga a treia al lui FC Voluntari urmează să fie anunţată zilele următoare de către Consiliul de Administraţie al grupării ilfovene.

FC Voluntari a pierdut primul meci din actuala ediţie a Ligii 1, fiind învinsă în deplasare de FCSB, scor 1-2. 

Citeşte şi: Scene șocante la FCSB - Voluntari » A înjurat către bancă, ținta a fost tocmai antrenorul: "Are boală pe mine, nu mă suportă!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
andrei.f
andrei.f  •  19 Iulie 2017, 20:13

Până la trei luni, înseamnă, trei zile. Oricum, penibilă echipa lu Pandele, să nu te intereseze participarea în cupele europene, n-am maI văzut demult !

instigatorul
instigatorul  •  19 Iulie 2017, 18:50

Dupa doua etape , joaca .

1006846506085655
Dragos Alexandru  •  19 Iulie 2017, 18:24

La jicnit pe printu banatului !!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează