FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VOLUNTARI 2-1

Scene șocante la FCSB - Voluntari » A înjurat către bancă, ținta a fost tocmai antrenorul: "Are boală pe mine, nu mă suportă!"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 00:00

Voluntari a strâns în ultima vreme și trofee, și tensiune. Nervii au explodat în partida cu FCSB, una extrem de încinsă și de echilibrată. Doar că ilfovenii nu s-au războit numai cu adversarii, s-au înjurat și între ei!

Adrian Bălan a marcat pentru 1-1 și a celebrat reușita într-un mod total neobișnuit, înjurându-și antrenorul!

Scena l-a lăsat mască pe Claudiu Niculescu! El și ceilalți membri ai staff-ului săriseră de pe bancă la reușita superbă a atacantului, însă expresia feței antrenorului s-a schimbat instantaneu când s-a trezit față în față cu marcatorul său, care-l înjura ca la ușa cortului!

"El își bate joc de mine mereu, are boală pe mine, nu mă suportă!", a explicat Bălan, conform unui martor al discuției pe care fotbalistul a avut-o cu managerul clubului, Dan Leasă, după meci (foto jos).

Discuția completă dintre cei doi și consecințele gestului lui Bălan sunt în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
fcsb.86
fcsb.86  •  18 Iulie 2017, 10:18
Postat de catalynn pe 18 Iulie 2017, 10:02

Daca ai doar 14 ani nu e cazul sa te bagi in discuțiile oamenilor mari. Poti folosi timpul in mod mai util, ca de exemplu studiind folosirea cratimelor, nu de alta dar 4 ani trec repede si cand Steaua va reveni in Liga 1 tu vei fluiera a paguba dupa Bac, ca bietul Bibirica ...

Parerea mea este ca CSA nici macar nu or sa promoveze consecutiv pana in liga1. Or sa aibe probleme mari, deja au dovedit un amatorism rar intalnit la nivelul care ei doresc sa il atinga. Chiar galeria a inceput sa taxeze deciziile si amatorismul de care dau dovada. CSA viseaza sponsori si oameni potenti financiar care or sa vina alaturi de ei, care este nebunul de isi va baga banii sa ii fie controlati de o institutie a statului? Sa nu mai vorbim si despre trecutul care il vor avea (actualul prezent). Or sa aibe mici sponsori si nimic mai mult. Toti visam o noua Steaua a armatei, care era cu multi ani in urma dar nimic nu se va realiza. Este doar praf in ochi, asta este realitate indiferent de cat ne dorim sa fie adevarat. La inceput toti au spus ca or sa ajute fostii jucatori clubul si fix nimeni nu este acolo, in afara de Lacatus (cu un salariu) unul nu a venit sa faca voluntariat pentru a ajuta clubul armatei. Cat despre fostele glorii (cei in varsta) care au prins alte vremuri si nu au realizat nimic financiar sunt acolo doar sa pape ceva, nimic mai mult si asta posibil dintr-o razbunare pentru ca de la Becali nu au primit nimic. Armata, Paunescu, Becali toti au luat parte la distrugerea clubului Steaua si asta se vede acum, in prezent.

catalynn
catalynn  •  18 Iulie 2017, 10:02
Postat de Dumitrescu Alin-Marian pe 18 Iulie 2017, 08:17

Mai baieti nu maimai fiti asa siguri de victoriile lui talpan. Totul sa terminat pentru ca nimeni nu vrea sa faca puscarie multi generali care acum sunt in rezerva si au putere mare. Se stie ca atunci a fost vorba de bani grei pe care nici nu puteti sa-i numarati. Si inca ceva poate fcsb nu este steaua, dar nici csa in nici un caz. Nu poate reprezenta steaua o echipa care nu a mai activat de cand m-am nascut eu si am ceva ani. Acum csa este un fel de adversa bucuresti sau extensiv craiova, daca le tineti minte, niste nise sau facatorii care se vor topi. Steaua este Steaua.

Daca ai doar 14 ani nu e cazul sa te bagi in discuțiile oamenilor mari. Poti folosi timpul in mod mai util, ca de exemplu studiind folosirea cratimelor, nu de alta dar 4 ani trec repede si cand Steaua va reveni in Liga 1 tu vei fluiera a paguba dupa Bac, ca bietul Bibirica ...

377967485722547
Andrei Vasiliu  •  18 Iulie 2017, 09:00

Nu sunt sanatosi ! Nici sa se bucure nu mai stiu ... !!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează