FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Schimbări importante la echipă! Cei mai vechi jucători vor pleca în această vară

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 15:36

După ce a terminat play-out-ul pe locul 4, FC Botoșani a început să pregătească noul sezon și va renunța la anumiți jucători.

Primul care ar urma să plece de la Botoșani este căpitanul Gabriel Vașvari. Mijlocașul central de 30 de ani este la echipă de 10 ani. Deși la conferința de presă  de dinaintea meciului cu Pandurii, 2-1, Gabriel Vașvari spunea că își dorește să mai rămână la club încă un an, președintele clubului botoșănean, Cornel Șfaițer, a anunțat că sunt șanse foarte mari ca Vașvari să plece de la Botoșani.

"În acest moment au terminat contractele Albuț, Popovici și Patache, jucător care este la FC Botoșani de 12 ani. Pe Cârstocea l-am anunțat acum puțin timp și mai sunt discușii astăzi cu jucătorii care nu s-au acomodat. Gabriel Vașvari este un subiect foarte delicat și este posibil să plece de la FC Botoșani. Își dorește un transfer în străinătate, dar vom vedea. Este posibil să ne despărțim. Am avut o discuție cu el și vom vedea", a declarat Cornel Șfaițer.

"Am avut o discuție cu conducerea și mi s-a spus că am cel mai mare salariu din Botoșani și că va trebui să fie redus. Eu nu sunt de acord cu asta și vom vedea ce va fi. Dacă vor găsi o ofertă bună pentru mine, din punct de vede salarial, atunci voi pleca. Dacă nu, atunci voi rămâne să-mi fac treaba la FC Botoșani, așa cum mi-am făcut-o și până acum, pentru că mai am contract încă un an" Gabriel Vașvari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  06 Iunie 2017, 12:51

Tabultoc :"presedintele clubului botosenean,Cornel Sfaiter,presedintele clubuli,a anuntat", inteleg ca ai mancat un u ,dar sa te balbai in scris mai rar.

chris_bu67
chris_bu67  •  06 Iunie 2017, 08:34

Se poate transfera în străinătate,în ținutul secuiesc,la o.s.k.sepsi,ioi,ioi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează